Konyalı gençlerin başkan adayıyla TOGG gezisi sosyal medyada gündem oldu

Cumhur İttifakının AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel 5 gencin talebini geri çevirmedi, TOGG ile şehir turu attı. O anlarda tüm telefonlar kayıttaydı, keyifli anlar kameraya yansıdı ve sosyal medyada gündem oldu.

Konyalı gençlerin başkan adayıyla TOGG gezisi sosyal medyada gündem oldu

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, her kesimden insanın gözdesi ve yollardaki sayısı gün geçtikçe artıyor.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Cumhur İttifakının AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel, hızla sürdürdüğü seçim çalışmaları sırasında bir grup gencin "Başkanım bizi gezdir" talebini geri çevirmedi.

Gençler araca biner binmez araçta kim varsa telefonu kayıt almaya başladı, keyifli anlar kameraya yansıdı.

Seydişehir caddelerinde gençlerle şehir turu atan Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel, “Aracı nasıl buldunuz?” sorusuna “Valla çok güzel, 10 numara” yanıtını aldı.

Seçim sonrası bu kez zafer turu atma sözüyle sona eren keyifli sohbet, sosyal medyada çok sayıda etkileşim aldı.

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel, Haber Dairesi muhabirine yaptığı açıklamada, “Milli grurlarımızdan TOGG ile seçim çalışması yaparken 5 gencimiz bizimle gezmek istedi. Biz de onları kırmayıp araca bindik ve Seydişehir turu attık. Onların enerjisi gücümüze güç kattı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yerli ve milli otomobilimiz TOGG’dan sonra Milli Muharip Uçağı KAAN’ı da yapan Türkiye’nin, gençlerimizin bu enerjisiyle kararlı yürüyüşüne devam edeceğini gördük.” dedi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum