Konyalı isim “Bir dönem daha” dedi, başvurusunu Bahçeli’ye yaptı

Konya’nın il olmak isteyen ilçesi Ereğli’nin Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, MHP’den aday adaylığı başvurusu yaptı. Devlet Bahçeli’yle de görüşen Oprukçu, “Bir dönem daha…” dedi.

Konyalı isim “Bir dönem daha” dedi, başvurusunu Bahçeli’ye yaptı

2019 yılında bağımsız olarak seçilen sonrasında MHP’ye geri dönen Konya Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisi'ne adaylık başvurusunu yaptı.

“BİR DÖNEM DAHA...”

Başkan Hüseyin Oprukçu yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Genel başkanımız, bilge lider Devlet Bahçeli beyi makamında ziyaret ederek hayır dualarını almanın onurunu ve mutluluğunu yaşadık. Rabbim genel başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Ardından 31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri dolayısıyla mensubu olmaktan onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partimize; Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle belirlenecek ve şu an üretken belediyecilik anlayışıyla yürüttüğüm Ereğli Belediye Başkanlığına uyumlu yönetimle, umutlu gelecek için yeniden adaylık için aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Rabbim hayırlara vesile kılsın ve kadim şehir, Vilayet Ereğli’ye bir dönem daha hizmet etme şerefini bizlere nasip etsin inşallah.”

konyali-isim-bir-donem-daha-dedi-basvurusunu-bahceliye-yapti.jpg

Hüseyin Oprukçu, başvurusuna dair duyuru yaptığı sosyal medyada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmeye ilişkin fotoğrafları da paylaştı.

konyali-isim-bir-donem-daha-dedi-basvurusunu-bahceliye-yapti-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.