Konyalı kardeşlerin kendileri küçük, iyilikleri büyük
|
Son Güncelleme: 27.10.2025 15:19
Akşehirli kardeşler Ömer ve Selim Parlak, biriktirdikleri harçlıklarını Filistinli çocuklara gönderdi. Küçük yüreklerin büyük iyiliği, Akşehir İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci'nin takdirini kazandı.
Konya’nın Akşehir ilçesinde yaşayan Ömer ve Selim Parlak kardeşler, biriktirdikleri harçlıklarını Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Filistin’e bağışladı.
Filistin’de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan kardeşlerin duyarlı davranışı takdir topladı. Akşehir İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci, minik bağışçıları makamında kabul ederek teşekkür etti.
Müftü Müjdeci, “Tüm çocukların barış ve huzur içinde yaşayacağı bir dünya temenni ediyor, bu örnek davranışlarından dolayı Ömer ve Selim kardeşleri kutluyorum.” dedi.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.