Konyalı Orman Şehidi İbrahim Demir’in cenaze programı belli oldu
İzmir Ödemiş’teki orman yangınına müdahale ederken şehit olan Konya Orman Bölge Müdürlüğü personeli İbrahim Demir bugün memleketi Ilgın’a getirilecek ve ikindi namazının ardından Ilgın Şehitliği’ne defnedilecek. Demir, evli ve 3 çocuk babasıydı.
Konya Orman Bölge Müdürlüğü Ilgın Orman İşletme Müdürlüğü’nde dozer operatörü olarak görev yapan İbrahim Demir, İzmir’in Ödemiş ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ederken 3 Temmuz 2025 tarihinde şehit oldu.
Demir’in cenaze programı Konya Valiliği tarafından duyuruldu.
TÖREN BUGÜN İZMİR’DE BAŞLAYACAK
Şehit İbrahim Demir için, 04 Temmuz 2025 Cuma günü saat 12.00’de İzmir’de resmi bir tören düzenlenecek. Törenin ardından helikopterle memleketi Konya’nın Ilgın ilçesine getirilecek.
ILGIN’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Evli ve 3 çocuk babası Şehit Demir için, Ilgın Şıhbedrettin Camii’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınacak. Ardından Ilgın Şehitliği'nde toprağa verilecek.
Konya Valiliği açıklamasında; “Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

NE OLMUŞTU?
İzmir’in Ödemiş ilçesindeki orman yangınına Konya’dan desteğe giden dozer operatörü İbrahim Demir, yangın sırasında aracın arızalanması sonucu alevlerin içinde kalarak hayatını kaybetmişti. Aynı olayda yaralanan şoför Ragıp Şahin ise hastanede tedavi altına alınmıştı.
Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.