Konyalı şehidimiz ile ilgili yürek yakan detay

Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Acı haber Koca'nın Konya'daki ailesine verildi. Koca’nın ağabeyine aldırdığı otomobiline binemeden şehit düştüğü öğrenildi.

Konyalı şehidimiz ile ilgili yürek yakan detay

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca'nın Konya'daki ailesine şehadet haberi verildi.

Askeri yetkililer, Çumra ilçesine bağlı İçeri Çumra Mahallesi'ndeki şehidin baba ocağına gitti. Yetkililer, baba Bayram ile anne Yasemin Koca'ya oğullarının şehadet haberini iletti.

Şehidin babaevine Türk bayrakları asılırken, haberin duyulmasıyla Koca ailesinin komşuları ve vatandaşlar, taziye için eve geldi.

BAYRAM TATİLİNE GELECEKMİŞ

1’i kız, 3 kardeşten biri olan Şehit Muhammed Mustafa Koca'nın ailesiyle en son 3 gün önce görüştüğü ve Kurban Bayramı tatiline geleceğini söylediği belirtildi. 1 yıllık nişanlı olan şehit Koca'nın yıl sonuna doğru düğün yapmayı planladığı ifade edildi.

YÜREK YAKAN DETAY

Şehidimiz ile ilgili yürek yakan bir detay ortaya çıktı. Muhammed Mustafa Koca’nın parasını gönderip ağabeyine bir otomobil aldırdığı ve bayramda gelince bineceğini söylediği öğrenildi.

konyali-sehidimiz-ile-ilgili-yurek-yakan-detay.jpg

Şehidimizin cenazesi, ikindi namazına müteakip İçeri Çumra Mahallesi'nde toprağa verilecek.

konyali-sehidimiz-ile-ilgili-yurek-yakan-detay-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.