Konyalılar yarına dikkat! Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya ve bölgesini sarı kod ile uyardı. Yarın (05 Haziran 2023) kentin tamamında kuvvetli gök gürültüsü sağanak yağış bekleniyor. İşte, Konya ve ilçelerinin 5 günlük hava tahmin raporu.

Konyalılar yarına dikkat! Meteoroloji’den sarı kodlu uyarı

Yazı bekleyen Konya’ya Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden sarı kodlu yeni bir uyarı geldi. Yarından (05 Haziran 2023) itibaren kentin tamamı yağışlı havanın etkisi altına girecek.

Meteoroloji’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; yarın (05.06.2023 Pazartesi günü) öğle saatlerinden itibaren bölgemiz genelinde (Konya, Aksaray, Karaman ve Niğde) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m3) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor”

SEL, SU BASKINI, YILDIRIMA DİKKAT!

Açıklamada “Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına, gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” denildi.

konyalilar-yarina-dikkat-meteorolojiden-sari-kodlu-uyari.jpeg

İşte, Konya ve ilçelerini 5 günlük hava durumu:

konyalilar-yarina-dikkat-meteorolojiden-sari-kodlu-uyari.jpgkonyalilar-yarina-dikkat-meteorolojiden-sari-kodlu-uyari-001.jpgkonyalilar-yarina-dikkat-meteorolojiden-sari-kodlu-uyari-002.jpgkonyalilar-yarina-dikkat-meteorolojiden-sari-kodlu-uyari-003.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.