Konya’nın 33 yıllık marketi Ramazan’a hazır

Konya’nın zincir marketi Çelikkayalar, Ramazan ayı hazırlıklarını Ali Kaya başkanlığında düzenlenen toplantıda ele aldı. 3 yeni şube daha açacaklarını duyuran Başkan Ali Kaya, Ramazan öncesi 100 kişiyi daha işe alacaklarını söyledi.

Konya’nın 33 yıllık marketi Ramazan’a hazır

1991 yılında Konya’da kurulan ve 33 yıldır şehrin bir çok noktasında vatandaşlara hizmet veren Çelikkayalar Marketler zincirine yeni halkalar ekleniyor. Açıklamayı Başkan Ali Kaya yaptı, ayrıca 100 yeni istihdamın da müjdesini verdi.

EN UZUN SOLUKLU MARKET ZİNCİRİ

Konya’da perakende sektörünün en uzun soluklu firmalarından Çelikkayalar, Ramazan ayında vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için kolları çalışmalarını sürdürüyor.

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, Çelikkayalar Marketler Zinciri yöneticileriyle Ramazan ayı hazırlıklarının ele alındığı bir toplantı düzenledi.

Çelikkayalar Onursal Başkanı Mesut Kaya’nın da katıldığı toplantıda, istikrarlı büyümenin sürdürülmesi ve yatırımlara devam kararı da çıktı.

konyanin-33-yillik-marketi-ramazana-hazir.jpeg

3 YENİ MARKET DAHA AÇILACAK

Başkan Ali Kaya, Ramazan ayı öncesinde 3 yeni market daha açarak şube sayısını 35’e yükselteceklerini söyledi.

konyanin-33-yillik-marketi-ramazana-hazir-001.jpeg

100 KİŞİ İŞE ALINACAK

Başkan Kaya, yeni istihdam müjdesi de verdi, “100 kişiyi daha işe alarak Ramazan öncesi istihdam edecek, toplam çalışan sayımızı bin 750’ye ulaştıracağız. Yeni marketler Şafak Caddesi, Adakale Caddesi ve Şeker Mahallesinde açılacak. Yıl sonuna kadar yatırımlarımız devam edecek. Bu yılın sonunda istihdam ettiğimiz kişi sayısını 2.000’e yükseltilmeyi, mağaza sayımızı ise 42’ye yükseltmeyi hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

konyanin-33-yillik-marketi-ramazana-hazir-002.jpeg

konyanin-33-yillik-marketi-ramazana-hazir-003.jpeg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.