Konya’nın 9 bölgesini birbirine bağlıyor! Trafiğe açıldı

Konya’nın 9 bölgesini birbirine bağlayan Alparslan Türkeş Caddesi üzerindeki Taşköprü Alt Geçidi’nin açılışı gerçekleştirilmişti. Alt geçidin üst kısmının yapımı da tamamlandı, hizmete girdi.

Konya’nın 9 bölgesini birbirine bağlıyor! Trafiğe açıldı

Konya’da şehir trafiğini rahatlatacak çalışmalar sürüyor, yeni yapılan caddeler, alt geçitler trafiğe açılıyor.

9 BÖLGEYİ BİRBİRİNE BAĞLIYOR

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve Arif Bilge, Uzunharmanlar, Lalebahçe, Kalfalar Mahalleleri ile; Hatıp, Ahmet Özcan, Azerbaycan, Karaman caddeleri; Antalya Çevre Yolu, şehir merkezi ve sanayi bölgesine ulaşımı sağlayan Alparslan Türkeş Caddesi ile Taşköprü Alt Geçidi’nin açılışı gerçekleştirilmişti.

ÜST KISIM DA TRAFİĞE AÇILDI

Taşköprü Alt Geçidi’nin alt kısmının ardından üst bölümü de trafiğe açıldı.

konyanin-9-bolgesini-birbirine-bagliyor-trafige-acildi.jpg

Bütün etaplarıyla birlikte yapımı tamamlanan Taşköprü Alt Geçidi’nde incelenmelerde bulunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya merkezde trafiği rahatlatmak adına yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

konyanin-9-bolgesini-birbirine-bagliyor-trafige-acildi-001.jpg

Geçtiğimiz yılın sonlarında başladıkları dört köprülü kavşaktaki işlemleri tamamladıklarını kaydeden Başkan Altay, “Daha önce Sedirler Köprülü Kavşağı’nı tamamlayarak hizmete açmıştık. Şu anda Taşköprü Alt Geçidi’ndeyiz. Bildiğiniz gibi burası bu dönem açtığımız Alparslan Türkeş Caddesi için önemli bir aks. Gazze Caddesi ile Karaman Caddesi’ni birbirine bağlayan Alparslan Türkeş Caddesi’nde Konya Büyükşehir standartlarına ulaşacak bir alt geçit çalışmasını yapmıştık. Ramazan’dan önce alttan trafiği vermiştik, şu an itibariyle üstteki çalışmalarımızı da tamamladık. Özellikle Tren Yolu Caddesi etrafında açtığımız Kazakistan ve Karabağ Caddeleri de böylece kesintisiz bir şekilde ulaşıma açılmış oldu. Konya’da şehir trafiğini rahatlatmak adına çalışmaya devam edeceğiz. Taşköprü Altgeçidi’mizin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

konyanin-9-bolgesini-birbirine-bagliyor-trafige-acildi-002.jpg

konyanin-9-bolgesini-birbirine-bagliyor-trafige-acildi-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum