Konya’nın anaokulu ve kreş idarecileri Avuncuk üretim merkezini inceledi

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı anaokulu ve kreş idarecileri ile öğretmenler Mobilyacılar Odası tarafından kurulan Avuncuk Ahşap Oyuncak Merkezi’ni gezdi. Başkan Mehmet Günbaş, “Burası tercihte birinci olmalı.” dedi.

Konya’nın anaokulu ve kreş idarecileri Avuncuk üretim merkezini inceledi

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı anaokulu ve kreşlerin idareci ve öğretmenleri, Konya Mobilyacılar Odası öncülüğünde kurulan Avuncuk Ahşap Oyuncak Merkezi’ni ziyaret etti.

Meram Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Şube Müdürü Davut Kaya, Karatay Şube Müdürü Abdullah Cem Üresin, Meram Şube Müdürü Ahmet Kocagöz ve Selçuklu Şube Müdürü Mümin Bulut’un da aralarında bulunduğu 150 kişilik heyet, 2 gün boyunca Avuncuk Ahşap Oyuncak Merkezini gezdi.

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, Avuncuk ahşap oyuncak markasını Türkiye’ye duyurarak bir marka haline getirdiklerini söyledi.

Günbaş, “Okullara alınacak oyuncaklarda kurumumuza öncelik vermeli. Bizden fiyat ve ürün bilgisi almadan karar verilmemeli. Odamız bünyesinde faaliyet gösteren bu üretim tesisimizde kar amacı güdülmemektedir. Burası, meslek öğrenmek isteyen kursiyerlerin yer aldığı bir nevi sosyal sorumluluk projesidir” dedi.

konyanin-anaokulu-ve-kres-idarecileri-avuncuk-uretim-merkezini-inceledi.jpeg

Avuncuk adıyla marka tescilini aldıklarını ve üretilen oyuncakların çocuk sağlığı açısından bir tehlike oluşturmadığını ifade eden Başkan Mehmet Günbaş, “Türkiye’de ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistem Belgesini alan tek meslek odasıyız. Üretmiş olduğumuz ahşap ürünlerde çocuk sağlığına uygun tamamı belgeli malzeme ve boya kullanılıyor. Okul idarecilerimiz üretim merkezinden ham ya da boyalı olarak oyuncak ürünleri tedarik edebilir. Burada üretilen ahşap oyuncaklar, gelişmekte olan çocukların renk ve şekilleri öğreneceğini, el becerilerini ve zekalarını geliştirebileceği şekilde tasarlanıyor." ifadelerini kullandı.

konyanin-anaokulu-ve-kres-idarecileri-avuncuk-uretim-merkezini-inceledi-004.jpeg

Başkan Günbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Şube Müdürleri başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti, işbirliğinin devam etmesi temennisinde bulundu.

Ziyaretler sonrası atölyeler ve ahşap oyuncakları inceleyen heyete Başkan Mehmet Günbaş günün anısına ahşap hediyeler takdim etti.

konyanin-anaokulu-ve-kres-idarecileri-avuncuk-uretim-merkezini-inceledi-001.jpeg

konyanin-anaokulu-ve-kres-idarecileri-avuncuk-uretim-merkezini-inceledi-002.jpeg

konyanin-anaokulu-ve-kres-idarecileri-avuncuk-uretim-merkezini-inceledi-003.jpeg

konyanin-anaokulu-ve-kres-idarecileri-avuncuk-uretim-merkezini-inceledi-005.jpeg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.