Konya’nın bir ilçesi doğa dostu parklarla donatıldı

Konya’nın Çumra ilçesinde çocukların keyifli vakit geçireceği oyun parkı yapım çalışmaları sürüyor.

Konya’nın bir ilçesi doğa dostu parklarla donatıldı

Doğa dostu çalışmaları ile Çumra halkına örnek bir hizmet anlayışı sunan Çumra Belediyesi çocukların aileleri ile güzel vakit geçireceği yeni sosyal alanlar için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Belediye, ilçenin 53 mahallesinde çocukların sosyal yaşantısını hareketlendirmek ve onlara güvenli oyun alanları oluşturulmak için yeni park alanları oluşturdu.

Aynı zamanda yeni yapılan park alanlarının yanında mevcut parklarında eksiklikleri giderip, yenilenmesi için bakım ve onarım çalışmaları yapıldı. Bunun yanında çocuklarıyla birlikte gelen yetişkinler içinde park alanlarına spor aletleri ve kamelya kurulmaları eklendi.

Çocukların parklarda gönül rahatlığı ile oyun oynayabilmeleri için parkların zemininde kauçuk kaplama işlemi gerçekleştirildi.

Bu doğrultuda Çumra Belediyesi daha yeşil bir Çumra için oyun parklarının yapımı ve yenilenmesine yönelik çalışmaların yanında parkların çevresinde ve ihtiyaç duyulan noktalara yeşil alanlar kazandırmak amacıyla kendi fidanlığını oluşturdu.

konyanin-bir-ilcesi-doga-dostu-parklarla-donatildi.jpeg

konyanin-bir-ilcesi-doga-dostu-parklarla-donatildi-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.