Konya’nın bir ilçesinde ekmeğe zam geldi

Konya’nın Ereğli ilçesinde ekmek fiyatlarına zam geldi. Bugün itibarıyla 210 gram ekmek, 11 TL’den satılmaya başlandı. Konya merkezde de Ramazan sonrasında ekmek 11 TL olacak.

Konya’nın bir ilçesinde ekmeğe zam geldi

Ereğli Fırıncılar Odası tarafından yapılan açıklamada, un, maya ve çeşitli girdi maliyetlerindeki artış nedeniyle fırıncıların zam yapmak zorunda kaldığı belirtildi. Yeni düzenleme ile Ereğli’de ekmek fiyatları 11 TL olarak belirlendi.

Vatandaşlar, artan ekmek fiyatlarından dolayı tepkilerini dile getirirken, fırıncılar ise maliyetlerdeki yükselişin zorunlu bir fiyat artışına sebep olduğunu vurguladı.

RAMAZAN SONRASI MERKEZ DE ZAMLANACAK

Konya Fırıncılar Odası, Ramazan'dan hemen önce yaptığı açıklamada, "Fiyat tespit komisyonunun yeniden güncellemiş olduğu fiyatı 200 gram pişmiş ekmeğin 11.00 TL satışını ise Ramazan Bayramı akabinde uygulamayı uygun bulmuşlardır." denilmişti.

ekmek-zam.jpg

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
  • Efe / 26 Mart 2025 08:54

    Valla en ucuz ekmek çok iyi oldu ucuz diye israf ediyolar çöp yanları heryeri ekmek ekmek yerlerde geziyo en azından israf olmaz

    Yanıtla (0) (1)