Konya’nın bir ilçesine meydan kazandırılacak! İçerisinde yok yok

Konya’nın Cihanbeyli ilçesine sosyal yaşamı destekleyecek yeni bir meydan kazandırılıyor. İçerisinde amfi tiyatro, katlı otopark, kafeterya, seyir terasları ve ticari alanlar ile millet kıraathanesi bulunan meydan projesinde sona yaklaşıldı.

Konya’nın bir ilçesine meydan kazandırılacak! İçerisinde yok yok

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinin çehresi meydan projesiyle değişecek. İlçede sosyal yaşamı destekleyecek dev projede sona yaklaşıldı. İçerisinde sosyal yaşamı destekleyecek yeni üniteler, amfi tiyatro, katlı otopark, toplanma alanı, kafeterya, seyir terasları, ticari alanlar, saat kulesi, millet kıraathanesi, merkez camii restorasyonu, şadırvan, şelale ve rekreasyon alanlarının yer aldığı meydan projesi Cihanbeyli’ye yeni bir vizyon kazandıracak.

“CİHANBEYLİ’Yİ GELECEĞE EN GÜZEL ŞEKİLDE HAZIRLIYORUZ”

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yapımında son aşamaya gelinen meydan projesiyle ilgili bilgi verdi. Yıllardır yıllık bütçelerin çok büyük bir kısımlarını yatırımlara ayırarak bu konuda en başarılı belediyeler arasında yer aldıklarını belirten Başkan Kale, her alandaki büyük eserlerle adeta ikinci kuruluş dönemini yaşayan Cihanbeyli’deki çalışmalarını meydan projesiyle taçlandıracaklarını belirtti.

konyanin-bir-ilcesine-meydan-kazandirilacak-icerisinde-yok-yok.jpg

Çalışmalarda artık sona yaklaştıklarını anlatan Kale “İçerisinde sosyal yaşamı destekleyecek yeni üniteler, amfi tiyatro, katlı otopark, toplanma alanı, kafeterya, seyir terasları, ticari alanlar, saat kulesi, millet kıraathanesi, merkez camii restorasyonu, şadırvan, şelale ve rekreasyon alanlarının yer aldığı meydan projemiz Cihanbeyli’ye yeni bir vizyon kazandıracak. İlçemiz yeni dönemde meydanıyla anılacak. Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir eser olacak.” dedi.

konyanin-bir-ilcesine-meydan-kazandirilacak-icerisinde-yok-yok-001.jpg

Yeni otogar, öğretmenevi, kamyon garajı ve galericiler sitesi inşaatlarının da hızla devam ettiğini anlatan Kale, “Cihanbeyli’yi geleceğe en güzel şekilde hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

konyanin-bir-ilcesine-meydan-kazandirilacak-icerisinde-yok-yok-002.jpg

konyanin-bir-ilcesine-meydan-kazandirilacak-icerisinde-yok-yok-003.jpg

konyanin-bir-ilcesine-meydan-kazandirilacak-icerisinde-yok-yok-004.jpg

konyanin-bir-ilcesine-meydan-kazandirilacak-icerisinde-yok-yok-005.jpg

konyanin-bir-ilcesine-meydan-kazandirilacak-icerisinde-yok-yok-006.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.