Konya’nın bir mahallesi daha Çelikkayalar ucuzluğuyla buluştu

Konya’nın zincir marketi Çelikkayalar AVM, Ramazan öncesi bir mahalleyi daha ucuzlukla buluşturdu. Çelikkayalar Market’in 34. şubesi törenle açıldı. Bu yıl hedef 42 mağazaya ulaşmak.

Konya’nın bir mahallesi daha Çelikkayalar ucuzluğuyla buluştu

Konya’nın perakende sektöründeki en istikrarlı lider markası Çelikkayalar, büyümesini sürdürüyor.

Çelikkayalar AVM'nin yeni şubesi olan Şafak Mağazası, Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Dr. Sıddık Öz Merzifonlu Caddesinde açıldı.

Çelikkayalar ailesinin 34’üncü şubesi olan Şafak Mağazası 900 metrekare alanda hizmet vererek, 35 kişiye istihdam imkanı sağlayacak.

konyanin-bir-mahallesi-daha-celikkayalar-ucuzluguyla-bulustu-001.jpeg

Toplam bin 850 kişiye iş imkanı sunan Çelikkayalar Marketler Zinciri, kaliteli hizmeti ve hesaplı fiyat politikasıyla bu rakamı 2 bine çıkarmayı hedefliyor.

konyanin-bir-mahallesi-daha-celikkayalar-ucuzluguyla-bulustu-002.jpeg

“BU ŞEHRİN MARKASIYIZ”

Yeni şubenin açılışında konuşan Çelikkayalar Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, “Biz Çelikkayalar ailesi olarak bu şehrin markasıyız. Bu şehre hizmet etmek bizim en büyük mutluluğumuz. Bu yüzden çok çalışarak her yıl zincir şubelerimize yenilerini ekleyerek yolumuza devam ediyoruz. Perakende sektöründe 33 yıllık deneyim ve emeğimizle yatırımlarımızla büyüyerek hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bugün açtığımız Sancak şubemizle 34 mağaza sayısına ulaştık. Bunun yanında 5 akaryakıt istasyonu ve 2 dinlenme tesisimiz ile de büyümemizi sürdürmekteyiz.

konyanin-bir-mahallesi-daha-celikkayalar-ucuzluguyla-bulustu.jpeg

Hizmet noktasında hemşehrilerimize en iyisini sunmak için çaba sarf ediyoruz. Konya’da toplamda 42 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. 2024 yılında 2 büyük depo projemizi de hayata geçireceğiz. Yeni yatırımlarımızın şehrimize, vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza ve şirketimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ayrıca Mübarek Ramazan-ı Şerif’e giriyoruz. Bizleri bir defa daha Ramazan ayına kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Birlikte hayırlı, sağlıklı, güzel bir Ramazan ayı geçirme dileğiyle.” dedi.

konyanin-bir-mahallesi-daha-celikkayalar-ucuzluguyla-bulustu-003.jpeg

konyanin-bir-mahallesi-daha-celikkayalar-ucuzluguyla-bulustu-004.jpeg

konyanin-bir-mahallesi-daha-celikkayalar-ucuzluguyla-bulustu-005.jpeg

konyanin-bir-mahallesi-daha-celikkayalar-ucuzluguyla-bulustu-006.jpeg

konyanin-bir-mahallesi-daha-celikkayalar-ucuzluguyla-bulustu-007.jpeg

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.