Konya’nın bu ilçesinde TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim ediliyor

TOKİ ve belediye işbirliğiyle Konya’nın Beyşehir İlçesine yapılan Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesinin 317 adet konutun imzalatma işlemleri başlıyor. Ödeme tabloları askıya çıktı.

Konya’nın bu ilçesinde TOKİ Konutları hak sahiplerine teslim ediliyor

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ve belediye işbirliğiyle yapımı gerçekleştirilen Konya Beyşehir Küçükavşar 3. Etap Toplu Konut Projesinin 317 adet konutun imzalatma işlemleri başlıyor.

ÖDEME TABLOLARI ASKIYA ÇIKTI

Yapılan proje kapsamında 317 adet konuttan 288 hak sahibi olan vatandaşlar ile 25 Ekim – 19 Kasım tarihleri arasında gayrimenkul satış sözleşmesi imzalama işlemlerine başlanacak. Bu çerçevede kura sonucu belirlenen 2+1 daireler ve 3+1 dairelerin ödeme talimat tabloları Beyşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü ilan tablosuna asıldı. Vatandaşlar belediyedeki ilan panosundan taksit ve peşin ödeme planlamalarını takip edebilecekler.

29 KONUT İÇİN YENİDEN KURA ÇEKİLECEK

Beyşehir Küçükavşar Mahallesi 3. Etap Toplu Konut Projesinde sona gelindiğini belirten Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “Küçükavşar Mahallesinde 3. Etap Toplu Konut Projesi bitmek üzere. Yapılan projede 317 adet konuttan 288 hak sahibi olan hemşehrilerimize 25 Ekim – 19 Kasım tarihleri arasında evlerinin satış sözleşmesi imza işlemlerine başlanacaktır. Geriye kalan 29 konutun ise tekrar kura yoluyla hak sahiplerini bulacağı açıklanmıştır. Kurada hak sahibi olan tüm hemşehrimize yeni yuvalarında sağlık, huzur, afiyet dilerim. Rabbim ödemelerinde kolaylık getirsin. 3. Etap TOKİ şehrimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

İşte belediye imar müdürlüğü ilan tablosuna asılan ödeme tabloları:

konyanin-bu-ilcesinde-toki-konutlari-hak-sahiplerine-teslim-ediliyor.jpgkonyanin-bu-ilcesinde-toki-konutlari-hak-sahiplerine-teslim-ediliyor-001.jpgkonyanin-bu-ilcesinde-toki-konutlari-hak-sahiplerine-teslim-ediliyor-002.jpgkonyanin-bu-ilcesinde-toki-konutlari-hak-sahiplerine-teslim-ediliyor-003.jpgkonyanin-bu-ilcesinde-toki-konutlari-hak-sahiplerine-teslim-ediliyor-004.jpgkonyanin-bu-ilcesinde-toki-konutlari-hak-sahiplerine-teslim-ediliyor-005.jpg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.