Konya’nın bu mahallesine kadın eli değecek

31 Mart2024 Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimlerde muhtar adayı Emine Ünüvar, sandıktan birinci çıktı. Ünüvar, Hüyük ilçesine bağlı Budak Mahallesi’nde 5 yıl muhtarlık yapacak. Ünüvar, “Elimden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyım” dedi.

Konya’nın bu mahallesine kadın eli değecek

31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye, belediye başkanları ile belediye meclis üyeleri ve muhtarlarını seçti. Konya’da vatandaşlar sandığa yoğun ilgi gösterdi, bazı mahallelerde muhtar adayları kıyasıya yarıştı.

BUDAK MAHALLESİ’NE KADIN MUHTAR

Konya’nın Hüyük ilçesinde de bir mahalleye kadın eli değecek, muhtar olarak 5 yıl görev yapacak.

Budak Mahallesi’nde gerçekleştirilen muhtarlık seçimlerinde aday olan Emine Ünüvar sandıktan birinci çıktı. Muhtarlığı kazanan Ünüvar, vatandaşlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

konyanin-bu-mahallesine-kadin-eli-degecek.jpg

“MAHALLEMİZİN HER KESİMİNE ADALETLE HİZMET ETMEYE BAŞLAYACAĞIM”

Budak Mahallesi Muhtarı Emine Ünüvar, “Mahallemizin bir parçası olarak sizlere teşekkür etmek istiyorum. Gösterdiğiniz destek ve güven, benim için büyük bir onur ve motivasyon kaynağı. Sizlerin desteğiyle, mahallemizin daha yaşanabilir ve huzurlu bir yer olması için elimden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyım. Her birinizin ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde hareket etmeye ve mahallemizin her kesimine adaletle hizmet etmeye başlayacağım. Hepimizin bir arada çalışarak daha güçlü bir topluluk oluşturabileceğine inanıyorum. Unutmayın ki, her birimizin katkısı önemlidir. Birlikte daha büyük başarılara imza atabiliriz. Sizlerin güveni ve desteğiyle, daha nice güzel projeleri hayata geçireceğimize inancım tamdır.” ifadelerine yer verdi.

konyanin-bu-mahallesine-kadin-eli-degecek-001.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.