Altın 5743.85
BIST 11007.37
Dolar 42.5228
Euro 49.5529
Sterlin 56.732

Konya’nın büyük ilgi gören piknik alanı kapatıldı

Konya Halkapınar’ın en çok ziyaret edilen mesire alanlarından Karayusuflu Çınaraltı Piknik Alanı, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları nedeniyle bir süre ziyarete kapalı olacak.

Konya’nın büyük ilgi gören piknik alanı kapatıldı

Konya’nın Halkapınar ilçesinde bulunan ve sadece ilçe halkının değil, Ereğli ve çevresinden gelen ziyaretçilerin de yoğun ilgi gösterdiği Karayusuflu Çınaraltı Mesire Piknik Alanı, geçici olarak ziyarete kapatıldı.

Halkapınar Belediye Başkanı Mehmet Vardar, mesire alanında sürdürülen çevre düzenleme ve peyzaj yenileme çalışmaları nedeniyle alanın 1, 3 ve 4 Mayıs 2025 tarihlerinde kapalı olacağını açıkladı.

Başkan Vardar yaptığı bilgilendirmede, Karayusuflu Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve doğa severlerin uğrak noktası olan Fahri Vardar Çınaraltı Mesire Alanı’nda, yaz sezonu öncesinde kapsamlı bir bakım ve yenileme çalışması başlatıldığını belirtti. Çalışmalar kapsamında mesire alanındaki yeşil alanlar, oturma grupları, yürüyüş yolları ve diğer sosyal donatılar elden geçirilecek ve alan daha modern ve konforlu hale getirilecek.

konyanin-buyuk-ilgi-goren-piknik-alani-kapatildi.jpg

Başkan Vardar açıklamasında, “Hemşehrilerimize daha düzenli, daha kullanışlı ve estetik bir mesire alanı sunmak için kısa süreliğine kapalı olacağız. Anlayış gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalar tamamlandığında daha güzel bir ortamda buluşmayı diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

konyanin-buyuk-ilgi-goren-piknik-alani-kapatildi-001.jpg

Karayusuflu Mesire Alanı'nın, peyzaj çalışmaları sonrası önümüzdeki haftalarda yeniden ziyaretçilere açılması bekleniyor.

konyanin-buyuk-ilgi-goren-piknik-alani-kapatildi-002.jpg

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum