Bu mekan Konya'yı tepeden seyrettirecek

Konya’nın yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelen Selçuklu Seyir Tepesi’nde Selçuklu Seyir Kafe’nin yapımı tamamlandı. Merakla beklenen kafenin açılışı 7 Eylül’de gerçekleşecek.

Bu mekan Konya'yı tepeden seyrettirecek

Konya’nın Selçuklu ilçesinde yapılan Selçuklu Seyir Tepesi giderek son halini alıyor.

Selçuklu Belediyesi’nin Konya vatandaşlarına güzel vakit geçirebilmeleri için yaptığı çalışmalardan biri olan Selçuklu Seyir Tepesi, Konya’nın yeni cazibe merkezi haline gelmiş durumda.

1300 metre rakımda ziyaretçilere eşsiz bir manzara sunan tepeye yapılan yeni kafe, misafirlere daha keyifli anlar yaşatacak.

Selçuklu Seyir Tepesi’nde yapımı tamamlanan Selçuklu Seyir Kafe’nin açılışı 7 Eylül akşamı saat 17.30’da gerçekleştirilecek.

konyanin-buyuleyici-tepesine-yeni-hizmet.jpg

Sille Mahallesi’nde bulunan Selçuklu Seyir Tepesi’nde 35.000 metrekare yeşil alan, çim spor sahası, 119 kamelya, 210 araçlık otopark, lavabo, mescit gibi sosyal alanlar bulunuyor. Yaklaşık bir milyon metrekarelik kullanım alanının içerisinde ikinci etap proje çalışmaları kapsamında yapımı devam eden Selçuklu Seyir Kafe’si de tamamlanarak yerini aldı.

konyanin-buyuleyici-tepesine-yeni-hizmet-001.jpg

Konya’nın en kuzeyi olan Ardıçlı’dan Meram Köyceğiz’e kadar geniş bir alanın manzarasını sunan seyir tepesi şimdi yeni açılacak Selçuklu Seyir Kafe’siyle vatandaşları daha da büyüleyecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.