Altın 5775.557
BIST 10945.21
Dolar 42.5207
Euro 49.6147
Sterlin 56.7998

Konya’nın doğa harikası ilçelerinde bayramlaşma coşkusu

Konya'nın Beyşehir ve Derebucak ilçelerinde Kurban Bayramı coşkuyla kutlandı. Kaymakamlar, belediye başkanları ve protokol üyeleri, camilerde kılınan bayram namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı.

Konya’nın doğa harikası ilçelerinde bayramlaşma coşkusu

Beyşehir Kaymakamlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların da katıldığı bayramlaşma programı düzenlendi. Eşrefoğlu Camisinde kılınan bayram namazı sonrasında çıkışta cami önünde bir araya gelen Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Başkanı Adil Bayındır, Cumhuriyet Başsavcısı Necati Karaca ve protokol üyeleri hem birbirleriyle hem de vatandaşlarla bayramlaştı. Programa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Salih Baysal, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhsin Başkaya, AK Parti İlçe Başkan Vekili Ahmet Muslu, kurum amirleri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

konyanin-doga-harikasi-ilcelerinde-bayramlasma-coskusu.jpg

Öte yandan, Kurban Bayramı dolayısıyla Derebucak ilçesinde de bayramlaşma programı düzenlendi. Derebucak Merkez Camiinde kılınan bayram namazı sonrasında Kaymakam Ömer Faruk Koç ve Belediye Başkanı Ahmet Kısa vatandaşlarla bayramlaştı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.