Konya'nın doğal güzelliklerini keşfeden Polonyalı aileyi üzen manzara

Konya'nın Karapınar ilçesinde bulunan Meke Gölü ve Acıgöl, bu kez Polonyalı bir aileyi ağırladı. Şehrin güzelliklerini keşfeden ailesi, Meke Gölü’ndeki kurak manzara üzdü.

Konya'nın doğal güzelliklerini keşfeden Polonyalı aileyi üzen manzara

Yaz mevsiminde Karapınar’ın en çok ziyaret edilen yerleri arasında yer alan Meke Gölü ve Acıgöl, kolay ulaşılabilir olması ve doğal güzellikleri ile öne çıkıyor. Özellikle Fransız, Alman, İsviçre ve Hollandalı turistlerin ilgi odağı olan göller, bu kez Polonyalı bir aileye unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Meke Gölü'ne gelen Marek ve Mitostawa Eva Pawlikowscei çifti ve çocukları Martyna ile Matylda, göl kenarında kamp yaparak keyifli vakit geçirme imkanı buldu. Karavanlarıyla kamp yapan aile, Meke Gölü'nün eşsiz manzarasının tadını çıkardı.

11 gündür Türkiye'de olduklarını belirten Marek Pawlikowscei, şehirlerden ziyade doğal güzellikleri keşfetmeyi tercih ettiklerini söyledi. Kalabalık ve gürültülü şehirlerden uzakta, dinlenebilecekleri ve huzur bulabilecekleri yerleri tercih ettiklerini dile getiren Pawlikowscei, "Bir süre daha Türkiye'de kalacağız. Meke Gölü'nün manzarası müthiş, fakat su olmaması üzücü. Buna rağmen hala etkileyici bir yer." dedi.

konyanin-dogal-guzelliklerini-kesfeden-polonyali-aileyi-uzen-manzara.jpg

Bu gezi, Polonyalı ailenin Türkiye'nin doğal güzellikleri ile tanışmalerine ve unutulmaz bir deneyim yaşamasına imkan sağladı.

Meke Gölü ve Acıgöl, Konya'nın doğal güzelliklerine hayran kalan turistleri cezbetmeye devam ediyor. Bölgeyi ziyaret etmeyi düşünenler, kamp yapmak, doğa yürüyüşleri yapmak veya fotoğraf çekmek için ideal bir ortam bulabilirler.

konyanin-dogal-guzelliklerini-kesfeden-polonyali-aileyi-uzen-manzara-001.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.