Konya’nın dünyaca ünlü gölünde ışıklarla yeni bir dönem

Konya’nın Karapınar ilçesinde bulunan ve dünyadan konuklar ağırlayan Acıgöl’de aydınlatma projeleri için düğmeye basıldı. Belediye Başkanı İbrahim Önal, ilgili kurumlarla bir araya gelerek projelerin detaylarını paylaştı.

Konya’nın dünyaca ünlü gölünde ışıklarla yeni bir dönem

Karapınar Belediyesi, ilçenin gözde doğal güzelliklerinden biri olan Acıgöl’ün gece saatlerinde de ön plana çıkması ve ilçe merkezinin daha modern ve estetik bir görünüme kavuşması amacıyla aydınlatma projelerini hayata geçiriyor.

Belediye Başkanı İbrahim Önal, projelerle ilgili istişarelerde bulunmak üzere TEDAŞ Bölge Müdürü Tolga Erbil ve MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş’ı, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Ersoy ve Belediye Bilgi İşlem Müdürü Muhammet Dağ ile birlikte ziyaret etti. Ziyaretlerde, Acıgöl'ün doğal güzelliğini gece de yansıtacak ışıklandırma çalışmaları ile ilçe çarşı merkezine yapılacak dekoratif aydınlatma projesi masaya yatırıldı.

konyanin-dunyaca-unlu-golunde-isiklarla-yeni-bir-donem.jpg

Başkan Önal yaptığı açıklamada, projelerin yalnızca estetik değil, aynı zamanda vatandaşların güvenliği ve yaşam kalitesi açısından da büyük önem taşıdığına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Acıgöl'ümüzün ve ilçe merkezimizin aydınlatılması, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak adına büyük önem taşıyor. Bu projelerle ilçemizin cazibesini artırmayı ve vatandaşlarımıza daha güzel bir yaşam alanı sunmayı hedefliyoruz.”

konyanin-dunyaca-unlu-golunde-isiklarla-yeni-bir-donem-001.jpeg

Projelerin kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmaların hızlandırılacağı bildirildi.

konyanin-dunyaca-unlu-golunde-isiklarla-yeni-bir-donem-001.jpg

konyanin-dunyaca-unlu-golunde-isiklarla-yeni-bir-donem.jpeg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.