Konya'nın ekmek markası Fenni Fırın köy ekmeği de satacak

Fiyatı ve kalitesiyle kısa sürede Konya’nın ekmek markası haline gelen Fenni Fırın, bundan böyle çeşit ekmek de satacak. Yarından itibaren satışına başlanacak çeşit ekmeklerin fiyatları belli oldu.

Konya'nın ekmek markası Fenni Fırın köy ekmeği de satacak

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Fenni Fırın Ekmek büfelerinde çeşitler artıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya’nın birçok noktasında hizmet veren ekmek büfelerinde artık farklı ekmek çeşitleri de satılacak.

FENNİ FIRIN’IN TARİHÇESİ

Konyalıların adres tarif ederken kullandığı bir simge yer olan Fenni Fırın, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan bir proje ile yeniden hayata geçirilmişti.

1927 yılında Konya’nın ekmek ihtiyacını karşılamak amacıyla Konya Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi’nde 300 metrekareli alanda kurulan Fenni Fırın, 1985 yılında caddenin genişletilmesi sırasında yıkıldı.

Geçtiğimiz yıl Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje ile Konya’ya yeniden kazandırılan Fenni Fırın Ekmek Fabrikası ile günde 80 bin ekmek üretilmeye başlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, açılışta yaptığı konuşmada, yarım kalmış bir hikayeyi tamamladıklarını söyledi.

2023/08/08/konyanin-ucuz-ekmek-markasi-fenni-firin-yeni-bufe-acti.jpeg

FENNİ FIRIN’DA EKMEK ÇEŞİTLERİ ARTTIRILIYOR

Konya’da market, bakkal ve fırınlarda 9 TL’ye satılan ekmek, Fenni Fırın büfelerinde 7 TL’ye satılıyor.

Açıldığı günden beri hem kaliteli hem de ekonomik ekmek üretimi ile vatandaşların ilgi odağı olan Fenni Fırın büfelerinde ekmek çeşitleri arttırıldı. Fenni Fırın’da artık köy ekmeği de satılacak.

Konya’nın ekmek markası Fenni Fırın ekmek büfelerinde satılacak yeni ekmek çeşitleri ve fiyatları şu şekilde belirlendi:

konya-fenni-firin-cesit-ekmek-fiyat-listesi.jpeg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.