Konya’nın en büyüğü! Yarın törenle açılıyor

Karatay Belediyesi tarafından Ulubatlıhasan Mahallesi’ne kazandırılan Konya’nın en büyük kapalı tenis kortu yarın açılıyor. Tesis, aynı zamanda Karatay spor yatırımlarının en yeni üyesi.

Konya’nın en büyüğü! Yarın törenle açılıyor

Her yaştan insanın daha konforlu ve sağlıklı şartlarda spor yapma imkanına kavuşması ve gençlerin spora teşvik edilmesi amacıyla çalışan Karatay Belediyesi, Ulubatlıhasan Mahallesi’nde yapım çalışmalarını tamamladığı Karatay Belediyesi Kapalı Tenis Kortunu açıyor.

Karatay Belediyesi spor yatırımlarının en yeni üyesi olan ve içerisinde 3 ayrı tenis kortunu barındıran Karatay Kapalı Tenis Kortu yarın (22 Temmuz 2024 Pazartesi) saat 11.00’de törenle açılacak.

konyanin-en-buyugu-yarin-torenle-aciliyor.jpg

Konya’nın en büyük kapalı tenis kortu özelliği bulunan ve 4 bin 915 metrekare arsa üzerinde 2 bin 916 metrekarelik alanda inşa edilen tesiste; 3 adet tenis kortunun yanı sıra soyunma ve dinlenme odaları, kafeterya, teras, otopark alanı yer alıyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada, “Şehrimizin en büyük kapalı tenis kortumu ilçemize, şehrimize ve tüm tenis severlere hayırlı olsun.” dedi.

konyanin-en-buyugu-yarin-torenle-aciliyor-001.jpg

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.