Konya’nın en istikrarlı büyüyen uygun fiyatlı marketi 2 yeni şube açtı

1991 yılında çıktığı yolda Konya’daki istikrarlı büyümesini ara vermeden sürdüren Çelikkayalar Market, Ramazan ayı öncesi 2 yeni şube daha açtı. Açılışlar törenle yapıldı, Başkan Ali Kaya 100 yeni istihdam açıklaması yaptı.

Konya’nın en istikrarlı büyüyen uygun fiyatlı marketi 2 yeni şube açtı

Konyalılara uzun yıllardır hizmet veren istikrarlı büyümesini ara vermeden devam ettiren Çelikkayalar ailesine 2 yeni şube daha katıldı.

Çelikkayalar Marketler Zincirinin yeni şubeleri, Ramazan ayı öncesinde Şeker ve Kılıçarslan Mahallelerinde açıldı.

konyanin-en-istikrarli-buyuyen-uygun-fiyatli-marketi-2-yeni-sube-acti.jpeg

Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği açılış töreninde konuşan Çelikkayalar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, “Bu şehrin markası sloganıyla vatandaşlarımızın gönlünde güvenli alışverişin adresi olarak yer edinen Çelikkayalar Marketler Zincirine Mübarek Ramazan ayı öncesinde yeni halkalar ekliyoruz. Konya’nın tüm bölgelerinde konforlu mağaza konseptleri, zengin ürün çeşitliliği, kaliteli hizmeti ve uygun fiyatı sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Bizden vazgeçmeyen ve Çelikkayalar markasını sahiplenerek bugünlere taşıyan çok değerli müşterilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz 2 şubemiz de Selçuklu bölgesinde yer almaktadır. Şeker Mahallesindeki Özlem şubemiz 500 metrekarelik alanda vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Kılıçarslan Mahallesinde kurulan Şeker Park şubemiz ise 600 metrekare alana sahiptir.” dedi.

konyanin-en-istikrarli-buyuyen-uygun-fiyatli-marketi-2-yeni-sube-acti-001.jpeg

BİR ŞUBE DAHA AÇILACAK, 100 KİŞİYE DAHA İŞ İMKANI VERİLECEK

Ramazan ayı girmeden yine Selçuklu bölgesinde kurulu bulunan 900 metrekarelik alanda Şafak şubesini hizmete açacaklarını duyuran Başkan Kaya, “Yenini şubelerimizde toplam 100 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyoruz.

Konya’da 1750 çalışanıyla büyük bir aile olan Çelikkayalar, böylelikle 34 mağaza sayısına ulaşmıştır. Bunun yanında 5 akaryakıt istasyonu ve 2 dinlenme tesisimiz ile de büyümemizi sürdürmekteyiz. 2024 yılı hedeflerimiz arasında yılı tamamlanmadan 2 büyük depo projemizi de hayata geçireceğiz.” ifadelerini kullandı.

konyanin-en-istikrarli-buyuyen-uygun-fiyatli-marketi-2-yeni-sube-acti-002.jpeg

Başkan Ali Kaya, sözlerini şöyle tamamladı:

“Her zaman ifade ettiğimiz gibi bu şehre yatırım yapmak ve bu şehrin insanına hizmet vermek en temel hedefimiz ve kıvancımızdır. Bundan sonraki dönemde de yatırımlarımıza devam edeceğiz. Konya’da toplam 42 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Çalışanlarımızla ve müşterilerimizle büyümemizi sürdüreceğiz.

Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli hemşerilerimize, dostlarımıza, mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve yeni yatırımlarımızın şehrimize, vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza ve şirketimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.”

konyanin-en-istikrarli-buyuyen-uygun-fiyatli-marketi-2-yeni-sube-acti-003.jpeg

Konuşma sonrası 2 şubenin açılışı, davetlilerin de katılımıyla gerçekleştirildi.

konyanin-en-istikrarli-buyuyen-uygun-fiyatli-marketi-2-yeni-sube-acti-004.jpeg

konyanin-en-istikrarli-buyuyen-uygun-fiyatli-marketi-2-yeni-sube-acti-005.jpeg

konyanin-en-istikrarli-buyuyen-uygun-fiyatli-marketi-2-yeni-sube-acti-006.jpeg

konyanin-en-istikrarli-buyuyen-uygun-fiyatli-marketi-2-yeni-sube-acti-007.jpeg

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.