Konya’nın fenomen ismi TOGG direksiyonunda da güldürdü

Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG, artık her şehrin yollarında karşımıza çıkıyor. Konya’da da çok sayıda TOGG’un teslimatı yapıldı. Konya’nın fenomen ismi Kasım Okur, şehirdeki ilk beyaz TOGG’un direksiyonuna geçti. İşte o anlar ve güldüren tespitleri.

Konya’nın fenomen ismi TOGG direksiyonunda da güldürdü

Hayra Koşanlar Derneği yöneticisi Kasım Okur, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmanın yanı sıra çektiği birbirinden ilginç videolarla da Konya’nın fenomen ismi.

KASIM OKUR TOGG DİREKSİYONUNDA

Kasım Okur, bu kez Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un direksiyonuna geçti. Şehirdeki ilk beyaz TOGG’u kullandığını belirten Okur, tespitleriyle yine güldürdü.

İşte o anlar:

3 BİN 400 TESLİMATA ULAŞILDI

Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X, bu yıl içinde seri üretim bandından çıkarak sahipleriyle buluşmaya başladı. Fikri ve sınai mülkiyet hakları yüzde 100 Türkiye'ye ait olan Togg'un T10X modeli, iki farklı donanım ve batarya seçeneğiyle kullanıcılara sunuldu.Mart ayının sonunda ilk seri üretim araçları banttan indi ve kurada almaya hak kazanan kullanıcılara mayıs ayından itibaren araçları teslim ediliyor.

Haziran ve temmuz aylarında daha fazla teslimat yapılırken, ağustosta 1965 adet T10X modeli kullanıcılarla buluşturularak yeni bir rekora daha imza atıldı. Böylece teslimata başladıkları mayıs-temmuz dönemi 3 aylık toplam teslimat adedi, ağustosta bir ayda geçildi.

Geçen günlerde daha çok üretim için vardiya sayısını artıran ve toplamda 3 bin 400 teslimata ulaşan Togg, çalışmaların hızlanmasıyla eylülde yeni rekor hedefliyor.

Togg Teknoloji Kampüsü'nün kapasitesi yılda 175 bin araç olarak belirlendi. 2032 sonuna kadar 1 milyon üretim hedefi bulunan Togg, bu yıl 28 bin adet üretilecek.

ugur-ibrahim-altay-ahmet-pekyatirmaci-togg.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum