Konya’nın genç başkan adayı Haber Dairesi’ne konuştu

Cumhur İttifakı, Konya’nın nüfus bakımından merkez dışında 5’inci büyük ilçesi Seydişehir’de genç bir isimle seçime giriyor. Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel Haber Dairesi’ne konuştu, “Sorunlara vakıfız” dedi.

Konya’nın genç başkan adayı Haber Dairesi’ne konuştu

AK Parti, Konya’nın merkez dışındaki 5’inci büyük ilçesi Seydişehir’de Belediye Başkan adayı olarak Abdulmuttalip Demirel’i gösterdi.

32 yaşındaki Demirel, adaylığına ilişkin değerlendirme yaptı, seçim sürecini değerlendirdi.

Demirel, “Adaylığım, yapılan kamuoyu anketine göre halkın teveccühü yönünde verilen bir karardır. Bizim anlayışımıza göre görev istenmez tevdi edilir. Bize de bu görevi en iyi şekilde yapmak düşer. Onun için çalışmalarımıza başladık. Allah nasip ederse Seydişehir’e daha çok hizmet verme gayretinde olacağız. Seydişehir’in sorunlarına vakıfız. Büyükşehir Belediyemiz ve başkent ile sıkı bir bağımız ve dostluklarımız var. Hizmet almakta da zorluk yaşamayacağız. Toplumun farklılıkları benim için zenginliğimizdir. Herkese aynı mesafeden bakarım. İlçemizle ilgili projelerimiz hazır. Genç ve dinamik kadrolarımızla en iyi hizmeti getireceğiz. Sosyal belediyeciliği en açık bir şekilde gerçekleştireceğiz. 31 Mart seçimini gönüllere girerek kazanacağız." dedi.

konyanin-genc-baskan-adayi-haber-dairesine-konustu.jpeg

AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel, geçtiğimiz hafta da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret edip, ilçeye yapılacak yatırımlar ve bölgenin tarım politikaları hakkında istişarede bulunmuştu.

konyanin-genc-baskan-adayi-haber-dairesine-konustu.jpg

ABDULMUTTALİP DEMİREL KİMDİR?

16 Şubat 1992 tarihinde Seydişehir'de dünyaya geldi. Seydişehir'in sıcak ve samimi atmosferinde, ev hanımı Sevgi ve işçi Mustafa Demirel'in sevgi dolu ailesinin bir parçası olarak büyüdü. İlk ve ortaöğrenimini Seydişehir Atatürk İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimini ise Mahmut Esat Anadolu Lisesi'nde başarıyla geçirdi. Ardından, hayalini kurduğum hukuk alanında eğitim almak üzere Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesine tam burslu olarak kabul edildi. 2016 yılında derece ile mezun oldu ve serbest avukatlık mesleğine adım attı. Siyasi ve toplumsal katkılarını ise Seydişehir AK Parti İlçe Teşkilatı'nda 2017-2019 yıllarında yönetim kurulu üyesi ve ilçe başkan yardımcısı olarak sürdürdü. Aynı zamanda, 2017 yılından bu yana ilçe seçim kurulu asil üyesi olarak görev aldı.

ak-parti-seydisehir-belediye-baskan-adayi-abdulmuttalip-demirel-001.jpg

Gençlik yıllarından itibaren sosyal hayat ve siyasetle iç içe geçen bir yaşam sürdürdü. Sivil Toplum Kuruluşlarında disiplin ve ekip çalışmasının önemini benimseyerek, Seydişehir TÜGVA'nın kuruculuğunu üstlendi ve hala başkanlık görevini sürdürüyor.

Ayrıca, Seydişehir Gençlik Derneği'nde Başkan Yardımcısı olarak, Seydişehir İHH'da Yönetim Kurulu Üyesi olarak ve Seydişehir Cihannüma'da Yönetim Kurulu Üyeliği gibi aktif görevlerde bulunuyor.

Abdulmuttalip Demirel, AK Parti tarafından 31 Mart 2024’te yapılacak seçimlerde Seydişehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edildi.

ak-parti-seydisehir-belediye-baskan-adayi-abdulmuttalip-demirel.jpg

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.