Konya’nın hava durumu tahmini yine değişti

Meteoroloji, geçtiğimiz gün Konya’da 11 Ocak itibariyle 3 gün kar yağışı beklendiğini açıklamıştı. Tahminler değişti; Çarşamba karla karışık yağmur, Perşembe ve Cuma ise yağmur yağışı görülebilir. Bu arada Salı günü günlerdir etkili olan sis kalkıyor.

Konya’nın hava durumu tahmini yine değişti

Konya ve ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, kurak geçen kış günlerinde Meteorolojinin Konya hava durumu tahminini yakından takip ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı kar tahminleri tutmayan Meteoroloji, 7 - 13 Ocak 2023 tarihlerini kapsayan haftalık hava durumu tahmini yayımlamış, Konya’nın tamamının 11 Ocak Çarşamba günü itibariyle yağışlı havanın etkisine gireceğini, kar yağışının 12 ve 13 Ocak tarihlerinde de devam edeceğini bildirmişti.

YENİ HAFTANIN TAHMİNİ DEĞİŞTİ! YAĞMUR ve KARLA KARIŞIK YAĞMUR VAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Konya ve ilçelerinin 5 günlük hava durumu tahminini güncelledi. Son tahminlere göre, 10 Ocak Salı günü itibarıyla uzun süredir görülen ve özellikle sürücüleri zor durumda bırakan sis kalkıyor. Hava çok bulutlu olacak. 

Çarşamba günü sadece 4 ilçe; Derebucak, Hadim, Kulu ve Taşkent’te kar yağışı beklenirken, Konya kent merkezi ve diğer ilçelerde ise karla karışık yağmur görülebilir. 12 Ocak Perşembe ve 13 Ocak Cuma günleri de yağmur ve karla karışık yağmur etkili olacak. 

İşte Konya ve ilçelerinin 5 günlük hava durumu tahmini:

konyanin-hava-durumu-tahmini-yine-degisti.pngkonyanin-hava-durumu-tahmini-yine-degisti-001.pngkonyanin-hava-durumu-tahmini-yine-degisti-002.pngkonyanin-hava-durumu-tahmini-yine-degisti-003.pngkonyanin-hava-durumu-tahmini-yine-degisti-004.png

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum