Konya'nın hava tahmini güncellendi! Kuvvetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava tahmin raporunu güncelledi. Verilere göre; kentte yarın gök gürültülü sağanak etkili olacak. Pazar ve Pazartesi ise bölgede kuvvetli yağış bekleniyor. İşte Konya ve ilçelerinin 5 günlük hava durumu.

Konya'nın hava tahmini güncellendi! Kuvvetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu plan yapanları üzecek hava tahmin raporunu açıkladı.

Konya ve ilçeleri yarın öğleden sonra yağışlı havanın etkisi altına girecek. Kentte, yarın (03 Haziran 2023) gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

PAZAR VE PAZARTESİ’YE DİKKAT

Pazar ve Pazartesi günü Konya ve ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Verilere göre; Salı günü bölge yağış yer yer devam edecek. Çarşamba günü ise yağış kenti terk edecek.

HAVA SICAKLIĞI ARTACAK

Hava sıcaklığı ise 2 ila 4 derece artması bekleniyor. Rüzgar ise genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; bölgenin güney ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esecek.

İşte, Konya ve ilçelerinin 5 günlük hava tahmin raporu: 

konyanin-hava-tahmini-guncellendi-kuvvetli-geliyor.jpgkonyanin-hava-tahmini-guncellendi-kuvvetli-geliyor-001.jpgkonyanin-hava-tahmini-guncellendi-kuvvetli-geliyor-002.jpgkonyanin-hava-tahmini-guncellendi-kuvvetli-geliyor-003.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.