Altın 5781.504
BIST 10918.51
Dolar 42.5298
Euro 49.5965
Sterlin 56.7863

Konya'nın iki ilçesinde zehir tacirlerine darbe

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında Ereğli ve Karapınar ilçelerinde peş peşe operasyonlar gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda çok sayıda sentetik ve doğal uyuşturucu madde ile içim aparatları ele geçirildi.

Konya'nın iki ilçesinde zehir tacirlerine darbe

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda, bir şahsın işyerine operasyon düzenlendi. Adreste yapılan aramada; 196 adet sentetik ecza hapı, 2 gram metamfetamin, 3 gram bonzai, 6 adet uyuşturucu içme aparatı ve 7 bin 50 TL nakit para ele geçirildi.

Ele geçirilen malzemelere el konulurken, şüpheli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KARAPINAR’DA EV VE BAHÇEYE BASKIN

Karapınar İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından da bir başka operasyon düzenlendi. Şüphelinin evinde ve bahçesinde yapılan aramalarda; 32 kök Hint keneviri, 800 gram kubar esrar, 120 gram kenevir tohumu, 1 paket sarma kâğıdı bulundu.

Uyuşturucu maddelere el konulurken, şüpheli ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

konyanin-iki-ilcesinde-zehir-tacirlerine-darbe.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.