Konya’nın il olmak isteyen ilçesi dev fuara hazırlanıyor

Akşehir; Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Organizasyona dair tüm detaylar açıklandı.

Konya’nın il olmak isteyen ilçesi dev fuara hazırlanıyor

Konya, dev bir fuar organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Lina Fuarcılık tarafından 14-17 Eylül 2024 tarihleri arasında Perşembe Pazarı Alanında düzenlenecek olan Akşehir Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı öncesinde Akşehir Kaymakamlığında tanıtım toplantısı düzenlendi.

Fuarın detaylarını paylaşan Lina Fuarcılık Genel Müdürü Nebi Çiftçi; “14 – 17 Eylül 2024 tarihlerinde saat 10:00-19:00 saatleri arasında fuar alanımız açık olacak ve şu an itibarıyla 85 katılımcı firma görünüyor. Yaklaşık 200’e yakın markayı fuarımızda barındıracağız. Bu firmalardan 35’I şehir dışından ve kalan 50 firma ise Konya ve ilçelerinden katılacak. Bölgemizdeki tarım hayvancılık ve çiftçilikle uğraşan herkesi ziyaretimize bekliyoruz.” dedi.

konyanin-il-olmak-isteyen-ilcesi-dev-fuara-hazirlaniyor.webp

Fuarın bölgedeki tarım potansiyelini sergilemek adına önemli bir etkinlik olduğunu ifade eden Akşehir Kaymakamı Mehmet Özel, “İlkini düzenleyeceğimiz Akşehir Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 14 – 17 Eylül 2024 tarihleri arasında ilçemizde gerçekleştireceğiz. Akşehir; kirazdan, çileğe, tahıl ürünleri ve şeker pancarı olmak üzere çok çeşitli tarımsal faaliyetlerin yürütüldüğü bir bölgede yer alıyor. İlçemizin ve tarımsal potansiyelinin ortaya konması bakımından gerçekleştireceğimiz bu fuarı çok önemli bir etkinlik olarak görüyoruz. Bu etkinlik, tarım ve hayvancılık alanında teknolojik ve dijital yeniliklerin ve de gelişmelerin çiftçilerimizle buluşturulması açısından büyük önem taşıyor. Bu amacın gerçekleşmesi için bütün çiftçilerimizi, tüm üreticilerimizi ve bölgemiz halkını, Akşehir Tarım ve Hayvancılık Fuarına davet ediyoruz.” diye konuştu.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.