Konya’nın il olmak isteyen ilçesinde yollar bu hale geliyor

Yıllardır il olma hayali kuran ve son dönemde bu yöndeki açıklamalarla heyecanı artan Ereğli’de, belediye bazı mahallerin yolları yenilendi. Bu arada belediye 48 arsayı ihale ile satacak.

Konya’nın il olmak isteyen ilçesinde yollar bu hale geliyor

Konya’nın Ereğli ilçesi uzun yıllardır il olma hayali kuruyor. Son dönemde bu yöndeki açıklamalarla ilçede heyecan artarken, belediye tarafından bazı mahallelerin yolları yenileniyor.

SON DURUMU BAŞKAN OPRUKÇU PAYLAŞTI

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, çalışmalardaki son durumu paylaştı. Başkan Oprukçu, “Devam eden sıcak asfalt çalışmalarımız kapsamında Hamidiye ve Hıdırlı Mahallelerimizde çalışmalarımızı gerçekleştirdik.

konyanin-il-olmak-isteyen-ilcesinde-yollar-bu-hale-geliyor-001.jpg

Uyumlu yönetim anlayışımız doğrultusunda hemşerilerimizin istek, talep, önerilerini göz önünde bulundurarak azim ve kararlılıkla asfalt çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

konyanin-il-olmak-isteyen-ilcesinde-yollar-bu-hale-geliyor.jpg

EREĞLİ BELEDİYESİ ARSA SATACAK

Öte yandan Ereğli Belediyesi, Orhaniye Mahallesinde 176 Adada yer alan ve mülkiyeti belediyeye ait olan 48 arsanın ihale ile satışını yapacak.

10 Ağustos 2023 Çarşamba Günü 14.00–17.55 saatleri arasında yapılacak ihaleye şartları yerine getiren tüm vatandaşların katılabileceği bildirildi. Detaylı bilgi almak isteyenlerin Belediye Emlak İstimlak Müdürlüğümüze müracaat edebileceği kaydedildi.

konyanin-il-olmak-isteyen-ilcesinde-yollar-bu-hale-geliyor-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.