Konya’nın ilçelerinde 23 Nisan kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Konya’nın ilçelerinde coşkuyla kutlandı.

Konya’nın ilçelerinde 23 Nisan kutlamaları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Konya’nın Akşehir ilçesinde düzenlenen programla kutlandı.

Akşehir Yıldırım Bayezid İlkokulu okul bahçesinde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programına yoğun ilgi oldu.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu yaptı.

konyanin-ilcelerinde-23-nisan-kutlamalari.jpg

23 Nisan ile ilgili şiir ve resim yarışmalarında ödül alan öğrencilere ödülleri ilçe protokolü tarafından verildi. Programda şiirler okundu, çeşitli gösteriler yapıldı, Akşehir düğün gelenekleri ile hazırlanmış halk oyunu gösterileri izleyicilere sergilendi.

konyanin-ilcelerinde-23-nisan-kutlamalari-001.jpg

KULU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 104. yıldönümü, Konya’nın Kulu ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kulu’daki 23 Nisan etkinlikleri, Atatürk anıtına çelenklerin koyulmasıyla başladı. Törende saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Kutlama programı daha sonra Kulu Belediye Kültür Merkezindeki çok amaçlı konferans salonunda devam etti. Fatih İlkokulu Müdürü Fatih Altun’un günün anlam ve önemini belirten konuşmasını ile başlayan program öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler ve şiirlerin okunması ile son buldu.

konyanin-ilcelerinde-23-nisan-kutlamalari-003.jpg

Kutlama programına, Kaymakam Ömer Faruk Canpolat, Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yağız, Milli Eğitim Müdürü Hacı Bakırtaş, Kulu İlçe Jandarma Komutanı Osman Hasdemir, Kulu İlçe Emniyet Müdürü Muammer Tayfun Girgin, Kulu Müftüsü Muhsin Yıldız, siyasi partileri temsilcileri, ,öğretmenler, müdürler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

konyanin-ilcelerinde-23-nisan-kutlamalari-002.jpg

EREĞLİ

Konya’nın Ereğli ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri, Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı.

Çelenk sunma programının ardından Ereğli Atatürk Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamaları çeşitli etkinliklerle sürdü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, açılan pankartlar ve farklı gösterilerle egemenlik vurgusu yapıldı.

Bayram kutlama etkinlikleri çerçevesinde halk oyunları, şiirler ve çeşitli gösteriler büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi. Etkinliklerde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

konyanin-ilcelerinde-23-nisan-kutlamalari-004.jpg

Kutlama etkinliklerine, Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bayrak, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Kurt, kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

konyanin-ilcelerinde-23-nisan-kutlamalari-005.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.