Konya’nın ilçelerinde Mevlidi Nebevi Haftası kutlanıyor

Konya’nın Seydişehir ve Bozkır ilçelerinde Mevlidi Nebevi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası gereğince kurumsal ziyaretler gerçekleştiriliyor.

Konya’nın ilçelerinde Mevlidi Nebevi Haftası kutlanıyor

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Mevlidi Nebevi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İlçe Müftüsü Adem Bebek‘i ziyaret etti.

Başkan Tutal ziyarette Müftü Bebeke'e "Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nın milletimiz ve tüm din görevlilerimiz için hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Müftüsü Adem Bebek de, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası, her yıl Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından kutlanıyor. Hem camilerimizin, hem din görevlilerin, hem müftülüğümüzün hem de diyanetimizin belediyenizden her ne isteği olduysa her konuda yardımcı oldunuz.

Camilerimiz can damarımız. Cami hepimizin. Camilerimiz bu toplumun manevi dönüşümünü gerçekleştirecek olan sevgi ve kardeşlik merkezleri. Camiler ve Din Görevlilerimize verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hafta dolayısıyla bizleri mutlu ettiniz." diye konuştu.

konyanin-ilcelerinde-mevlidi-nebevi-haftasi-kutlaniyor.jpg

Başkan Tutal, hafta nedeniyle Müftü Adem Bebek ve müftülük çalışanlarına masa saati hediye etti.

konyanin-ilcelerinde-mevlidi-nebevi-haftasi-kutlaniyor-001.jpg

BOZKIR

Konya’nın Bozkır ilçesinde de İlçe Müftüsü Emin Yüksek ve beraberindeki heyet, 2023 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle kurum ziyaretleri kapsamında Bozkır Kaymakamı Tolga Turan, Bozkır Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kılınç ve Bozkır İlçe Emniyet Amiri Uğur Alaca’yı makamlarında ziyaret ederek, kitap hediye etti.

konyanin-ilcelerinde-mevlidi-nebevi-haftasi-kutlaniyor-002.jpg

konyanin-ilcelerinde-mevlidi-nebevi-haftasi-kutlaniyor-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.