Altın 5757.881
BIST 10918.51
Dolar 42.5157
Euro 49.5535
Sterlin 56.7033

Konya’nın ilk üç katlı kavşağı için kazma vuruldu

Konya Büyükşehir Belediyesi, Şehir Hastanesi-Stadyum Tramvay Hattı ikinci etap çalışmaları kapsamında Otogar Kavşağı’nda düzenleme başlattı. Üç katlı kavşak ile tramvay ve araç trafiği rahatlayacak.

Konya’nın ilk üç katlı kavşağı için kazma vuruldu

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı iş birliğiyle yürütülen Şehir Hastanesi – Stadyum Tramvay Hattı’nın ikinci etap çalışmaları kapsamında, TÜMOSAN Kavşağı’ndan sonra Otogar Kavşağı’nda da düzenleme çalışmaları başladı.

OTOGAR KAVŞAĞI ÜÇ KATLI OLACAK

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Otogar Kavşağı’nda Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nden Halil Ürün Caddesi’ne geçiş sağlayacak araçlar ve tramvay için üstten geçiş yapılacağını açıkladı. Başkan Altay, “Otogar Kavşağı’nı üç katlı bir kavşağa dönüştürmeyi planlıyoruz. Böylece hem tramvay mevcut trafiği etkilemeden geçiş yapacak hem de kavşaktaki yoğunluğu azaltmış olacağız” dedi.

konyanin-ilk-uc-katli-kavsagi-icin-kazma-vuruldu

TRAFİK AKIŞI YAN YOLLARDAN SAĞLANACAK

Başkan Altay, yeni raylı sistem hatlarıyla Konya’nın demir ağlarla örüldüğünü belirterek, “Raylı sistem yapım çalışmaları sırasında kavşaktaki trafik yan yollardan sağlanacak. Bu sayede vatandaşlarımız en az rahatsızlıkla ulaşımına devam edecek” ifadelerini kullandı.

Altay, çalışmalar süresince vatandaşların gösterdiği sabır için teşekkür ederek, “Şehrimize bu tür güzellikleri kazandırmak için en az rahatsızlık vererek işleri tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

konyanin-ilk-uc-katli-kavsagi-icin-kazma-vuruldu

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum