Konya’nın markası 50 kişiye daha yeni iş kapısı açtı

Konya'da yaz mevsimine de indirimlerle giren Çelikkayalar Market, kent merkezi dışında dev bir tesisi hizmete açtı. Seydişehir yolu 40. kilometrede yapımı tamamlanan dinlenme tesisinde yok yok.

Konya’nın markası 50 kişiye daha yeni iş kapısı açtı

Konya’nın zincir marketi Çelikkayalar AVM, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Kent merkezinde farklı noktalardaki 33 mağazasıyla vatandaşlara hizmet veren Çelikkayalar, Konya - Seydişehir kara yolu üzerinde seyahat edeceklerin uğrak noktası olacak büyük ve modern bir dinlenme tesisi kurdu.

ÇELİKKAYALAR DİNLENME TESİSİ NEREDE?

2023 yılında yaptığı indirimlerle fiyatları dibe çeken Çelikkayalar'ın yeni tesisi Konya - Seydişehir kara yolunun 40. kilometresinde hizmet vermeye başladı. Hizmete girmesi dolayısıyla kurbanların kesildiği tesiste akaryakıt istasyonuyla birlikte restorant, et lokantası, 'kendin pişir kendin ye' bölümü, market, hediyelik eşya ve spor malzemelerinin satışlarının yapıldığı alanlar ve çocuk oyun grupları da yer alıyor. Çelikkayalar Dinlenme Tesisinde ayrıca elektrikli araçlar için şarj istasyonu bulunuyor.

konyanin-markasi-50-kisiye-daha-yeni-is-kapisi-acti.jpeg

ÇELİKKAYALAR'IN 4. AKARYAKIT İSTASYONU

Son yıllarda enerji sektöründe de başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Çelikkayalar, bu tesisle 4'üncü akaryakıt istasyonunu hizmete sunmuş oldu. Tesisin resmi açılışının Kurban Bayramının ardından görkemli bir törenle yapılacağı öğrenildi.

konyanin-markasi-50-kisiye-daha-yeni-is-kapisi-acti-002.jpeg

İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI

Yatırımlarıyla Konya ve ülke istihdamına büyük katkı sunan ve faaliyet gösterdiği sektörlerde zirveyi hedefleyen Çelikkayalar'ın yeni tesisinde toplam 50 kişiye iş olanağı sunuluyor.

konyanin-markasi-50-kisiye-daha-yeni-is-kapisi-acti-001.jpeg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum