Konya’nın markası kapasitesini 5 buçuk kat artırıyor

Beyşehir’de bulunan Beysu Tesislerinin kapasitesinin artırılması için yeni bir yatırıma başlandı. 32 bin metrekare arsa üzerine 18 bin metrekare kapalı alan yapılacak ve Konya markası Beysu’nun üretim kapasitesi 5 buçuk kat artacak.

Konya’nın markası kapasitesini 5 buçuk kat artırıyor

Konya markası Beysu, dev bir yatırım için kolları sıvadı, üretim kapasitesini 5 buçuk kat artırıyor.

BAŞKAN ALTAY İLÇELEME YAPTI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi’ne ait iştiraklerden olan Beyşehir’deki Beysu Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

YOĞUN TALEP VAR

Beyşehir ilçesindeki Doğanbey Mahallesi’nde bulunan Beysu tesislerindeki inceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Altay, mevcut fabrika üretime devam ederken hem gelen talep yoğunluğu hem de suyun stratejik ürün olmasından dolayı bölgeye çok büyük bir yatırım yaptıklarını açıkladı.

konyanin-markasi-kapasitesini-5-bucuk-kat-artiriyor.jpg

“TÜRKİYE’NİN EN MODERN EN HİJYENİK TESİSLERİ”

Mevcut tesisin kapasitesini artırmakla ilgili çalışma yürüttüklerini kaydeden Başkan Altay, “32 bin metrekare arsa üzerine 18 bin metrekare kapalı alan inşa ediyoruz. Mevcut kapasitemiz, bu fabrika tamamlandığında 5 buçuk katına çıkacak ve Türkiye’nin en modern, en hijyenik tesislerinde Beysu’yu üretmeye başlayacağız. Konya’nın önemli markalarından birisi olan Beysu, inşallah bundan sonra bölgemizin önemli markalarından birisi haline gelecek. Doğanbey’imize, Beyşehir’imize ve Konya’mıza hayırlı olsun” açıklamalarında bulundu.

konyanin-markasi-kapasitesini-5-bucuk-kat-artiriyor-001.jpg

konyanin-markasi-kapasitesini-5-bucuk-kat-artiriyor-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.