Altın 5764.195
BIST 10918.51
Dolar 42.5042
Euro 49.5641
Sterlin 56.7404

Konya’nın merkez dahil 3 ilçesinde zehir taciri operasyonu

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Bozkır, Karatay ve Ereğli’de düzenledikleri operasyonlarda kenevir, bonzai, eroin ve sentetik haplar ele geçirdi. 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Konya’nın merkez dahil 3 ilçesinde zehir taciri operasyonu

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında farklı ilçelerde gerçekleştirdikleri operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi.

BOZKIR’DA EV VE TARLAYA BASKIN

Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda bir kişinin ikameti ve tarlasında yapılan aramada 160 kök kenevir, 14 adet captagon hap, 338 gram bonzai, 1 adet lyrica hap, 6 adet sentetik hap ve uyuşturucu kullanımında kullanılan materyaller bulundu. Şüpheli ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

KARATAY’DA ARAÇTA EROİN BULUNDU

Karatay ilçesinde ise önleyici devriye esnasında durdurulan araçta ve içindeki iki şüphelinin üzerinde yapılan aramada 15 gram eroin ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

konyanin-merkez-dahil-3-ilcesinde-zehir-taciri-operasyonu.jpeg

EREĞLİ’DE BONZAİ ELE GEÇİRİLDİ

Ereğli’de ise trafik kontrolünde bir şahsın araçtan dışarı cisim attığının görülmesi üzerine yapılan aramada 14,26 gram bonzai ele geçirildi. Şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.