Konya’nın merkezindeki binada top mermisi bulundu
Konya’nın merkez Selçuklu ilçesinde eski Bağ-Kur binasının 9’uncu katındaki çöp alanında top mermisi bulundu. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, bomba uzmanları inceleme yaptı. Gerçek ise kısa sürede ortaya çıktı.
Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Nalçacı Caddesi İfa Sokak’ta bulunan eski Bağ-Kur binasında dikkat çeken bir olay yaşandı. Binanın 9’uncu katında günlük çöplerin toplandığı alanda top mermisi bulundu.

BÖLGEDE ÖNLEM ALINDI
Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Ekipler bina ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, vatandaşların bölgeye yaklaşmasına izin verilmedi.

BOMBA UZMANLARI İNCELEME YAPTI
Olay yerine çağrılan bomba imha uzmanları, mermiyi detaylı şekilde incelemeye aldı. Araştırmalar sonunda top mermisinin evde yaşayan kiracı tarafından dekorasyon olarak kullanılmak üzere antika olarak alındığı, daha sonra evden çıkarken apartmanın çöp bölümüne atıldığı ortaya çıktı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.