Konya’nın olaylı parkında sıkı denetim başladı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde vatandaşların aileleriyle vakit geçirmeleri amacıyla yapılan Şefikcan Parkının adı, son dönemde olaylarla anılır oldu. Konya polisi parkta sıkı denetim başlattı, bir gecede bin 200 kişi sorguladı.

Konya’nın olaylı parkında sıkı denetim başladı

Konya’nın merkezinde, Selçuklu İlçesindeki Şefikcan Caddesinde vatandaşların aileleriyle birlikte huzurlu vakit geçirmeleri amacıyla yapılan Şefikcan Parkı’nın adı, son günlerde olaylarla anılır oldu.

Neredeyse her akşam bir kavga, bıçak ya da silahla yaralama olayının yaşandığı parkta Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sıkı denetim başlattı.

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların parklarda huzurlu ve güvenli bir şekilde aileleriyle vakit geçirebilmeleri için Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Şefikcan Parkında denetim gerçekleştirdi.

konyanin-olayli-parkinda-siki-denetim-basladi.jpg

BİN 200 KİŞİ SORGULANDI

Yapılan denetimlerde toplam bin 200 kişi sorgulandı. 5 kişiye yoklama kaçağı olduğu için tebligat yapılırken, 13 kişiye kimlik bildirmemekten cezai işlem uygulandı. Ayrıca 1 kişiye bıçak bulundurmak, 2 kişiye de kabahatler kanunundan işlem uygulanırken, 1 aranan şahıs tespit edilerek adli makamlara teslim edildi.

konyanin-olayli-parkinda-siki-denetim-basladi-001.jpg

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Denetimlerden memnun olduklarını, kendileri ve çocuklarını daha güvende hissettiklerini dile getiren vatandaşlar tüm emniyet personeline teşekkür etti.

konyanin-olayli-parkinda-siki-denetim-basladi-002.jpg

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Konya Emniyeti yetkilileri, özellikle parklardaki bu denetimlerin sürekli olarak devam edeceğini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.