Konya’nın profesör belediye başkan adayına sahada sıcak karşılama

AK Parti Beyşehir Belediye Başkan aday adayı tarihçi Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, 2 aydır hummalı bir seçim çalışması yürütüyor. Muşmal, gittiği her yerde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Konya’nın profesör belediye başkan adayına sahada sıcak karşılama

Aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra Beyşehir’de günlük olarak gerçekleştirdiği ziyaret programlarıyla her platformda hemşehrileriyle bir araya gelmeye özen gösteren Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, sahada sıkılmadık el bırakmıyor. Muşmal’a karşılaştığı birçok vatandaş ise kucaklayarak ve sarılarak sevgisini gösteriyor.

Esnafların yanı sıra pazarcılarla da her hafta Salı günleri buluşan ve sohbet eden Muşmal, kamu kurumları ile oda ve dernekleri de ziyaret ediyor. Muşmal, kırsal mahallelerdeki hemşerileriyle ise yaptığı kahvehane ziyaretleriyle bir araya gelmeye çalışıyor.

Muşmal, yürüttüğü saha çalışmalarını yakından takip eden sosyal medyadaki takipçileriyle de paylaşımlarda bulunuyor.

Muşmal, vatandaş buluşmalarında hemşehrilerinden dua ve destek beklediğini ifade ederken, “Gidilmedik köşe bucak, varılmadık kahve ocak kalmayacak, her bir gönül alınacak, herkes kazanacak, hepimiz kazanacağız, Beyşehir kazanacak.” sloganından hareketle saha çalışmalarını sürdürüyor.

Muşmal, yürüttüğü çalışmalara ilişkin olarak şunları kaydetti:

“Allah’ın izniyle bize dur durak yok, durmak yok. 60 gündür olduğu gibi her gün ziyaretlerimize devam ediyoruz. Son olarak, devlet hastanemiz, Beyşehir müftülüğümüz, pancar dairemiz, ilçe tarım müdürlüğümüz, toprak mahsulleri ofisimizde güzel insanlarla hasbihal ettik. Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Beyşehir İtfaiye Merkezimizi ziyaret ederek görevli arkadaşlara kolaylıklar diledik. Merkez mahalle muhtarlarımızla, esnaflarımızı ziyaret ettik.Pazarcı kardeşlerimizle her hafta Salı günleri buluşmaya devam ediyoruz.

konyanin-profesor-belediye-baskan-adayina-sahada-sicak-karsilama.jpg

Yaklaşık 2 aydır sahadayız. Bu süreçte gazete reklamlarında değil, halkımızın içinde olmayı ve gönül almayı tercih ettik. Adım adım, karış karış, sokak sokak, kapı kapı gezdik. Mahallelerimizde bulunan kıraathaneleri ziyaret ederek, bazı hemşehrilerimizle istişarelerde ve sohbetlerde bulunduk.

Herkesin bir umudu var.Tarlada da izimiz var. Karar zamanı geldiğinde inşallah memlekete en güzel hizmeti verecek olana Rabbim adaylık ve başkanlığı nasip etsin diyoruz. Hepimiz kazanacağız, Beyşehir kazanacak.”

konyanin-profesor-belediye-baskan-adayina-sahada-sicak-karsilama-001.jpg

konyanin-profesor-belediye-baskan-adayina-sahada-sicak-karsilama-002.jpg

konyanin-profesor-belediye-baskan-adayina-sahada-sicak-karsilama-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.