Konya’nın tarihi ilçesinin yeni adayı ilk açıklamayı Haber Dairesi’ne yaptı

AK Parti’nin Karapınar İlçe Belediye Başkan adayı İbrahim Önal ilk açıklamasını Haber Dairesi’ne yaptı. Önal, “Azimle çalışmalarımızı sürdüreceğiz, Karapınar’a önemli hizmetler kazandıracağız” dedi.

Konya’nın tarihi ilçesinin yeni adayı ilk açıklamayı Haber Dairesi’ne yaptı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine kısa bir süre kala adaylar da netleşmeye başladı. Merakla beklenen AK Parti'nin Konya ilçelerindeki belediye başkan adayları listesine Haber dairesi ulaştı ve kamuoyuna ilk duyuran oldu.

Mevcut Belediye Başkanlığını Mehmet Yaka’nın sürdürdüğü Karapınar’da AK Parti’nin yeni başkan adayı İbrahim Önal oldu. Peki, İbrahim Önal kimdir, kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler.

konyanin-tarihi-ilcesinin-yeni-adayi-ilk-aciklamayi-haber-dairesine-yapti.jpeg

İBRAHİM ÖNAL KİMDİR?

1984 Karapınar’da doğan İbrahim Önal İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Karapınar’da tamamladı. Liseden sonra Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyat bölümünden 2006 yılında başarı ile mezun oldu. 2009 yılında Edirne-Süloğlu ilçesinde öğretmenliğe başlayan Önal, 2010 yılında Hakkari Merkezde öğretmenlik yaptı.

Önal, 2011 yılında Konya-Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesinde 8 yıl öğretmen ve idarecilik görevlerini başarı ile yerine getirdi. Görev aldığı bütün okullarda başarılı çalışmalar yaparak, uygulamaya koyduğu projeleri ile dikkatleri üzerine çeken İbrahim Önal, öğrenci ve veliler tarafından takdir edildi.

konyanin-tarihi-ilcesinin-yeni-adayi-ilk-aciklamayi-haber-dairesine-yapti.jpg

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNİ YÜRÜTTÜ

4 yıl boyunca Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Önal, Aralık ayında Karapınar belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.

BAŞARILI PROJELERE İMZA ATTI

İlçe halkı tarafından sevilen ve takdir toplaya Önal, hem ilçenin hem de öğrencilerin gelişimi için önemli projeleri hayata geçirdi.

İbrahim Önal, Karapınar’a Ortaöğretim KPSS ve YKS sınav merkezleri başta olmak üzere birçok imkan kazandırdı.

konyanin-tarihi-ilcesinin-yeni-adayi-ilk-aciklamayi-haber-dairesine-yapti-001.jpg

İBRAHİM ÖNAL İLK AÇIKLAMASINI HABER DAİRESİ’NE YAPTI

İlçenin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik birçok yeni projesinin olduğunu belirten AK Parti Karapınar İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Önal, ilk açıklamasını Haber Dairesi’ne yaptı. Önal, “Azimle çalışmalarımıza devam edip yeni projelerle birlikte Karapınar’a önemli hizmetler kazandıracağız. İlçemizde görev yapmış tüm belediye başkanları ve ilçe teşkilatına teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.