Konya’nın tek bağımsız belediye başkanı mazbatasını aldı

Konya Hüyük’te seçimlere bağımsız olarak katılan Dr. Sadık Sefer, yüzde 53,13 oy ile belediye başkanı olarak seçildi. Konya’nın tek bağımsız Belediye Başkanı Sadık Sefer, mazbatasını aldı. Sefer, “Vaat ettiğimiz icraatları hayata geçireceğiz” dedi.

Konya’nın tek bağımsız belediye başkanı mazbatasını aldı

Türkiye, 5 yıllık yerel yöneticilerini belirlemek için 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti. Oy verme işleri 32 ilde saat 16.00’da, diğer illerde ise 17.00’de sona erdi ve oy sayımı yapıldı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçim sonuçlarının yayınlanmasına ilişkin yasağı kaldırdı.

KONYA’NIN TEK BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI SADIK SEFER OLDU

Hüyük ilçesinde bağımsız aday Sadık Sefer yarışı önde götürdü ve Konya'nın tek bağımsız belediye başkanı oldu.

Yerel seçimlerde 9 ilçede bağımsız adaylar belediye başkanlığını kazandı, Hüyük ilçesi belediye başkanlığına seçilen Sadık Sefer yüzde 53,13 oy oranında ilk sırada yer aldı.

Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer’e mazbatasını Hüyük İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Canan Yaman verdi. Sefer, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, seçim sürecinde kendisine destek veren ilçe halkına teşekkür etti.

konyanin-tek-bagimsiz-belediye-baskani-mazbatasini-aldi.jpeg

"VAAT ETTİĞİMİZ İCRAATLARIN HEPSİNİ HAYATA GEÇİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ"

Hüyük halkının kendisine çok büyük bir teveccüh göstererek 30 yıl sonra ikinci kez belediye başkanlığına seçtiğini vurgulayan Sefer, “Bunun tabi karşılığını hizmet olarak geri döndürmek istiyorum. Daha önce vaat ettiğimiz icraatların hepsini de hayata geçirmeye çalışacağız. İkinci kez 30 yıl aradan sonra belediye başkanlığına seçildim. Tabi o dönemde büyükşehir yoktu. İlçede sadece merkez belediye başkanı idim. Şimdi tüm ilçenin belediye başkanı olarak hizmet vereceğiz. Tüm mahallelerimiz bize aynı eşit uzaklıkta, ilçe merkezi ile beraber her yere eşit bir şekilde hizmet vermeye çalışacağım. İnşallah başarılı oluruz. Tüm meclis üyelerimle beraber, belediye çalışanlarımla beraber, ilçe halkımla beraber en güzelini yapmaya çalışacağız” dedi.

konyanin-tek-bagimsiz-belediye-baskani-mazbatasini-aldi.jpg

"HÜYÜK HALKINA ÇOK ŞEY BORÇLUYUM"

Başkan Sefer, “Ben Hüyük halkına çok şey borçluyum. Beni ‘ben’ yapan, beni bu noktaya getiren insanlar ve şu anda da bağımsız adaylar içerisinde en yüksek oy oranıyla seçip Türkiye birinciliği yapıp Hüyük ilçemizi basın aracılığıyla Türkiye’ye tanıtan insanlardır. Onlara çok teşekkür ediyorum. Türkiye’de benimle beraber tahmin ediyorum 9 bağımsız aday kazanmış, en yüksek oy oranı bizim oldu.” ifadelerini kullandı.

konyanin-tek-bagimsiz-belediye-baskani-mazbatasini-aldi-001.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum