Konya’nın turizm yolundaki ilçesine nefes aldıracak proje

İç Anadolu’nun Akdeniz’e açılan kapısı konumundaki Seydişehir’de ilçe halkına nefes aldıracak bir proje daha hayata geçiyor. AK Parti Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel, yeni dönemde hobi bahçeleri kuracaklarını söyledi.

Konya’nın turizm yolundaki ilçesine nefes aldıracak proje

AK Parti’nin Konya’da değişime gittiği ilçelerden biri de Seydişehir oldu.

Cumhur İttifakı 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday olarak Avukat Abdulmuttalip Demirel'i gösterdi. Demirel’in adaylığı ilçede memnuniyetle karşılandı, gittiği yer yerde büyük ilgiyle karşılanıyor.

abdulmuttalip-demirel.jpg

NEFES ALDIRACAK PROJE

1 Nisan’da devralacakları hizmet bayrağını daha yükseğe çıkarmak için çalışacaklarını belirterek vatandaşlara yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri anlatan Demirel, ilçeye nefes aldıracak bir çalışmanın müjdesini verdi.

abdulmuttalip-demirel-001.jpg

Başkan Adayı Abdulmuttalip Demirel, “Ortalama 200 metrekarelik alanlarda etrafı panel çitlerle çevrili hobi bahçelerini şehrimize kazandıracağız. Halkımızın talepleriyle yakından ilgileniyoruz. Onların hobi bahçesine ihtiyaç duyduğunu biliyoruz. Sulama sistemleri hazırlanmış ve etrafı çevrilmiş bir alanda ilçemize hobi bahçesi kazandıracağız ve kiralama sistemiyle hizmete sunacağız.” dedi.

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.