Konya’nın ucuz ekmek satış büfesi sayısı 2 katına çıkıyor

Konya’nın ucuz ve kaliteli ekmek markası Fenni Fırın, satış noktası sayısını 2 katına çıkarma kararı aldı. “Vatandaşlarımızdan çokça büfe talebi var” diyen Başkan Uğur İbrahim Altay, üretim kapasitesini 160 bine yükselteceklerini müjdeledi.

Konya’nın ucuz ekmek satış büfesi sayısı 2 katına çıkıyor

Konyalıları ucuz ve hijyenik ekmekle buluşturma adına Büyükşehir Belediyesi tarafından açıldı, kısa sürede büyük ilgi gördü ve Konya’nın markası oldu.

75 milyon lira harcanarak kurulan Fenni Fırın Ekmek Fabrikasında üretilen ekmekler, vatandaşlara kendi mahallelerinde ulaştırılıyor.

FENNİ FIRIN SATIŞ BÜFESİ SAYISI 2 KATINA ÇIKACAK

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, geride bırakılan dönemde yapılan çalışmalarını anlatırken Fenni Fırın’a özel bir önem verdi.

konyanin-ucuz-ekmek-satis-bufesi-2-katina-cikiyor.jpg

“Fenni Fırın adıyla bir ekmek fabrikası kurduk. Simgesel anlamda bu ismi önemli buluyorum.” diyen Başkan Altay, “Adliye civarında bir fabrika kurduk. 80 bin ekmek üretim kapasitesine sahip ama şu an günlük 50 bin ekmek üretiyoruz ve 5 liraya satıyoruz. Şimdi yeni bir hattın daha yapımına başladık. Haziran ayı içerisinde o da bitecek. Vatandaşlarımızdan çokça büfe talebi var. Onun da farkındayız. Notlarımızı alıyoruz. Ekmeği koyduğunuzda da gün boyu insanların ulaşabilmesi lazım. 80 bine yeni bir 80 bin daha ilave ediyoruz. Merkezde ekmek üretim kapasitemiz 160 bine çıkacak. Mevcut büfe sayımız kadar daha büfe de ilave edeceğiz. Hem fırıncılarımızın hakkını koruyoruz hem de vatandaşımıza 5 liraya hijyenik ekmek satıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Altay'ın canlı yayında yaptığı açıklamalar...

KONYA FENNİ FIRIN 2024 EKMEK FİYATI

Konya Fenni Fırın Büfelerinde ekmek bugün itibarıyla 5 TL’den satışa sunuluyor.

konyanin-ucuz-ekmek-satis-bufesi-2-katina-cikiyor-001.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum