Konya’nın ucuz etliekmek noktası

Konya’da uzun yıllardır şehrin lezzetlerini sunan Murat Mutlu Restoran, yeni düzenlediği indirim kampanyasıyla etliekmeğin fiyatını 100 TL’ye indirdi.

Konya’nın ucuz etliekmek noktası

Yıllardır Konya’nın Karatay İlçesi Adana Çevreyolunda hizmet veren Murat Mutlu Restoran, kaliteli hizmet, güler yüzlü personeli ve hünerli ellerden servis edilen Konya’nın kültürel yemekleri müşterilerle buluşmaya devam ediyor. Ferah bir ortamda, hijyen kurallarının titizlikle uygulandığı restoran da ailelerin mutluluklarına ortak oluyor.

“Tecrübeli ustalarımızın hünerli ellerinden çıkan zengin menüler ve görsel sunumumuzla müşterilerimizin takdirini kazanmaya devam ediyoruz” diyen Murat Mutlu Restauran sahibi Murat Mutlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“15 yılı aşkındır restoran sektörün de hizmet veriyoruz. Vizyonumuz her daim kaliteyi bir üst seviyeye çıkartarak, hijyen kurallarından taviz vermeden ustalarımızın hünerli ellerinden leziz yemekleri müşterilerimizle buluşturmanın gayreti içindeyiz. İnsanlar evlerinde de yemek yer ama yaşadıkları anı mutluluklarını perçinlemek adına ailecek farklı ortamlarda farklı lezzetlerle buluşmak ister. Bizlerde bu mutluluğu bu güzel anılarına daha güzelini sunmanın gayreti içerisindeyiz.

konyanin-ucuz-etliekmek-noktasi.jpeg

Çorbadan, ana yemeklere, ara sıcaklardan tatlılara kadar Konya yemeklerinin vazgeçilmez lezzetlerinden hiçbir zaman taviz vermedik. Çeşitli şehirlerden gelen yerli ve yabancı turistlere bu geleneksel yemeklerini güler yüzlü personelimizle, en güzel sunumumuzla temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Amacımız her daim daha kaliteli, daha leziz yemekleri müşterilerimizle buluşturmak olacaktır.

konyanin-ucuz-etliekmek-noktasi-001.jpeg

Müşterilerimize uygun fiyatla etliekmeğimiz tattırmak için kısa bir süreliğine fiyatlarımızı düşürdük. Ay sonuna kadar sürecek kampanyamız çerçevesinde gel Al Servisimiz de dâhil olmak üzere etliekmeğimizin fiyatını 100 TL’ye indirdik.

Ayrıca diğer menü gruplarımızda da indirimler mevcuttur. Tüm Konya Halkımızı davet ediyor, kampanyamızdan faydalanmaya davet ediyoruz.”

konyanin-ucuz-etliekmek-noktasi-002.jpeg

konyanin-ucuz-etliekmek-noktasi-003.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum