Konya'nın ünlü inşaat firması ses getirecek bir projeye daha imza atıyor

Kızılkaya İnşaat Konya'da yine muhteşem bir projeyi hayata geçiriyor. Özellikle koronavirüs salgını nedeniyle müstakil evlere rağbetin arttığı bir dönemde şehre çok farklı bir konsteptte bir proje kazandırılıyor. Projenin ismi Altın Bahçe Villaları...

Konya'nın ünlü inşaat firması ses getirecek bir projeye daha imza atıyor

Kızılkaya İnşaat, geleneksel mahalle kültürü ile modernliği aynı projede buluşturan yepyepi bir proje için düğmeye bastı.

s2.jpg

Selçuklu İlçesinde Büyükşehir Belediye Stadyumuna çok yakın bir konumda yükselecek Altın Bahçe Villaları'nın yapımına başlandı. 

s17.jpg

Toplam 9 bin 425 metrekare alanda kurulacak villalardan oluşacak proje birçok ilki bünyesinde barındırıyor.

s11.jpg

Site içinde yer alacak 20 villanın büyüklükleri brüt 455'er metrekare olacak. Her villa için 2 adet kapalı otopark bulunacak.

s5.jpg

MAHREMİYET ÖN PLANDA

Altın Bahçe Villaları projesinde 'mahremiyet' olgusuna özen gösterildi. Doğa ile iç içe olacak projede bahçeler birbirini asla görmeyecek.

s6.jpg

İsteyenler sitenin ana giriş kapısından villasına ulaşabileceği gibi dileyenler de bağımsız kapılarından konutuna geçebilecek.

s4.jpg

Her bir villanın yapımında konfor ön planda tutularak yüksek teknoloji kullanılacak.

s16.jpg

DOĞA İLE İÇ İÇE

Şehirleşmenin getirdiği zorunluluklar nedeniyle mesafe konulan doğa ile yaşanan özlem Altın Bahçe Villaları ile giderilecek. Mimar Çağlayan Kızılkaya'nın çizdiği proje en kısa sürede tamamlanacak. 

s2-001.jpg

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kızılkaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Kızılkaya, firma olarak bugüne kadar Konya Park, Selçuklu Park, Kızılkaya AVM, Gherdan Gold, Forum Kampüs, Gherdan Park, Green World Sports Center, İstanbul's Plaza gibi önemli yaşam ve ticari alanlarını şehre kazandırdıklarını belirtti.

Sektörde yıllara dayalı birikimlerini Altın Bahçe Villaları projesine yansıtacaklarını ifade eden Kızılkaya, projenin konseptiyle Konya'da bir ilk olduğunu ve henüz yeni duyurmalarına rağmen beklentinin üzerinde bir taleple karşılaştıklarını ifade etti. 

s23.jpg

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının da etkisiyle insanların doğayla iç içe müstakil bir yaşam tarzına doğru yöneldiğini anlatan Kızılkaya "Selçuklu İlçesi Buhara Mahallesinde yükselecek Altın Bahçe Villları ile temel hedefimiz bu beklentiyi karşılamak oldu. Geleneksel Mahalle Kültürünü yaşatacak, aile mahremiyetinin ön planda tutulduğu, ancak sosyal yaşamdan da kopmayan, doğa ile iç içe modern bir yapıyı ortaya koymayı hedefliyoruz." dedi.

s22.jpg

s20.jpg

s18.jpg

s13.jpg

s21.jpg

s8.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum