Konya'nın ünlü inşaat firmasından 'kullanıcı dostu' yeni dev proje

Vizyon projeleriyle şehre değer katan yapıları yükselten Kızılkaya İnşaat, Konya'nın Selçuklu İlçesinde ticari ve sosyal hayata taze bir soluk getirecek 'kullanıcı dostu' yeni bir projenin daha altına imza atıyor. Forum Center AVM-Ofis hızla yükseliyor.

Konya'nın ünlü inşaat firmasından 'kullanıcı dostu' yeni dev proje

Konya'ya kazandırdığı onlarca modern yapı ile kente değer katan Kızılkaya İnşaat-Mimarlık, Selçuklu İlçesi Cumhuriyet Mahallesindeki çok özel bir konumda yeni bir alışveriş merkezi ve ofis projesini yükseltiyor.

Mimaride yenilikçiliğin öncüsü olan firmanın 'kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak' misyonuyla ortaya koyduğu yeni projenin kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

BÖLGENİN CAZİBESİNİ ARTIRACAK PROJE

FORUM CENTER AVM-OFİS, Anadolu’nun metropol kentlerinden biri olan Konya’nın Selçuklu İlçesinde Cumhuriyet, Binkonut, Şeyh Şamil ve Mehmet Akif mahallelerinin tam merkezi konumunda bulunan bir noktada yükseliyor. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olmasının yanı sıra çevre yollarına tek haneli dakikalarla uzak lokasyonuyla da dikkat çeken proje, bölgenin cazibesini daha da artırması bekleniyor.

Projeyle ilgili açıklamalarda bulunan Kızılkaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Kızılkaya, firma olarak bugüne kadar Konya Park, Selçuklu Park, Kızılkaya AVM, Gherdan Gold, Forum Kampüs, Gherdan Park, Kralin Düğün Sarayı, Konya Forum, Green World Sports Center, Altın Bahçe Villaları ve İstanbul's Plaza gibi önemli yaşam ve ticari alanlarını şehre kazandırdıklarını belirtti.

konyanin-unlu-insaat-firmasindan-kullanici-dostu-yeni-dev-proje.jpeg

KIZILKAYA'NIN VİZYON PROJESİ

Sektörde yıllara dayalı birikimlerini yansıtacakları vizyon proje Forum Center'ın lansmanının yapılmasıyla birlikte büyük ilgi gördüğünü ifade eden Kızılkaya "Bugüne kadar Konya’da yükselen en önemli projelerden biri olan FORUM CENTER, bölgeyi cazibe merkezi konumuna getirecektir. Rahat ulaşımın sağlanabildiği FORUM CENTER, yeni nesil alışveriş konseptinin örnek noktası olacaktır.

konyanin-unlu-insaat-firmasindan-kullanici-dostu-yeni-dev-proje-001.jpeg

Etrafında bulunan Cumhuriyet, Binkonut, Şeyh Şamil ve Mehmet Akif mahalleleri gecekondu önleme alanı içinde oluştuğu için, bina girişlerinde dükkan-iş yeri yapılamamış, mahallelerin bütün ticari ihtiyaçları tek bir yerde, Eyüp Sultan caddesi üzerinde bulunan ticari aksta toplanmıştır. Çevresinde Pazar alanı, sağlık tesisi, cami, park, sosyal alanlar ve eğitim birimlerinin bulunduğu merkez, artık yeni kalbiyle daha da canlanacak. Toplamda yaklaşık 75 bin nüfusa sahip lokasyonda FORUM CENTER AVM-OFİS bölgenin en büyük ve en prestijli avm-ofis projesidir" ifadelerini kullandı.

konyanin-unlu-insaat-firmasindan-kullanici-dostu-yeni-dev-proje-002.jpeg

FORUM CENTER'IN BÖLGEDE ALTERNATİFİ YOK

Şakir Kızılkaya, yoğun konut alanlarının merkezinde bulunmasının yanısıra projenin Konya’nın hızla büyüyen, en fazla dinamik nüfusa sahip Selçuklu ilçesinde, merkezi ticari alanlara, kamu mekanlarına ve sanayi bölgelerine yakınlığıyla ve ana cadde - çevre yollarına kolay bağlantısı ile iş dünyasının ofis talebini de karşılayabilecek büyülükte ve konumdadır. Bölgedeki yoğun ticari ve ofis ihtiyacı ile alternatifi olmayan bir proje olan FORUM CENTER, bu alanda da yine bir ilke imza atarak Konya da örnek projelerden biri haline gelecektir.

konyanin-unlu-insaat-firmasindan-kullanici-dostu-yeni-dev-proje-003.jpeg

Tüm ulaşım akslarına sıfır, yaklaşık 25 bin metrekare inşaat alanına sahip, kapalı-yarı açık ve açık mekan uyumunu fazlasıyla gözeten, niceliği ve niteliği bakımından zengin, bölgedeki nüfusun sayısına ve yapısına uygun mekanlarla donatılacak projede 10 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişen 90 adet işyeri ve toplam 112 adet ofis yer alacak. Ayrıca 120’si kapalı olmak üzere toplam 336 araçlık otopark, market, ekmek fırını-unlu mamüller, oto yıkama, kafe, restoran ve muhtelif metrekarelerde cadde mağazaları bulunacak." dedi.

konyanin-unlu-insaat-firmasindan-kullanici-dostu-yeni-dev-proje-004.jpeg

KIZILKAYA İNŞAAT GÜVENCESİYLE 'KULLANICI DOSTU' OFİSLER

FORUM CENTER ile birlikte İstanbul, Ankara gibi metropol şehirlerde bulunan ofis standartlarının da üzerinde bir ofis projesini Konya’ya kazandıracaklarını anlatan Şakir Kızılkaya, açıklamasını şöyle sürdürdü:

konyanin-unlu-insaat-firmasindan-kullanici-dostu-yeni-dev-proje-005.jpeg

"Projedeki toplam 112 adet ofisler brüt 118 metrekare, 2+1 ve istendiği takdirde büyütülme fırsatı sunuyor. Ulaşım akslarına yakınlığı ile trafik problemini, düşük aidat ödemesi ve bireysel ısıtma-soğutma sistemi ile ek mali yükü, geniş açık ve kapalı otopark alanlarıyla ulaşımı, eğlence ve yaşam mekanlarıyla da sosyalleşme ihtiyacının hepsini bir arada karşılıyor. Ayrıca Forum Center projemizde bulunan ofislerin tamamı ticari imarlı olacaktır. Burası tüm meslek gruplarına hitap etmeyen ‘konut imarlı’ projelerle karıştırılmamalıdır. Ticari imarlı projelerde bütün meslek grupları iş yapabilir. Her detayını en ince ayrıntısına kadar düşündüğümüz projemizde her ofis dış cepheye bakmakta ve tüm ofislerde balkon, mutfak bulunmaktadır. Kullanıcı dostu olan ofislerimiz kaliteli ve işlevsel olarak müşterilerimizin kullanımına sunulacaktır."

konyanin-unlu-insaat-firmasindan-kullanici-dostu-yeni-dev-proje-006.jpeg

 

 

 

 

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.