Konya’nın ünlü müteahhiti TOGG aldı! Plakayı gören bir daha baktı

Yerli ve milli otomobil TOGG, daha fazla yollarda görülüyor. Bakanların, valilerin ve belediye başkanlarının makam aracı olarak kullandığı TOGG, iş dünyasının da tercihi oldu. Konya’nın ünlü müteahhiti Şakir Kızılkaya milli otomobili tercih etti.

Konya’nın ünlü müteahhiti TOGG aldı! Plakayı gören bir daha baktı

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG’un yollardaki egemenliği gün geçtikçe daha da güçleniyor.

Konforu, şıklığı, güvenliği üst seviyede tutan teknolojik yapısı ve donanımı ile kullanıcılarını kendisine hayran bırakan TOGG, bir taraftan bakanların, valilerin, belediye başkanlarının ve rektörlerin makam aracı olurken, diğer yandan da vatandaşların satın almak için sıraya girdiği seviyeye geldi. Yerli ve milli otomobil iş dünyasının da gözdesi oldu.

ARTIK ONUN DA TOGG’U VAR

Konya’nın ünlü müteahhiti Şakir Kızılkaya da TOGG sahibi oldu. Başta Selçuklu olmak üzere Konya’nın Meram ve Karatay ilçelerinde vizyon projeleriyle şehre değer katan yapıları yükselten aile şirketi Kızılkaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Şakir Kızılkaya, siyah renkli bir TOGG satın aldı.

konyanin-unlu-muteahhiti-togg-aldi-plakayi-goren-bir-daha-bakti.jpg

Aracın plakasını görenler ise dönüp bir daha baktı. 42 TOG 420 plakalı TOGG, bugüne kadar Konya Park, Selçuklu Park, Kızılkaya AVM, Gherdan Gold, Forum Kampüs, Gherdan Park, Kralin Düğün Sarayı, Konya Forum, Green World Sports Center, Altın Bahçe Villaları, Forum Center ve İstanbul's Plaza gibi önemli yaşam ve ticari alanlarını şehre kazandıran şirketin en gözde otomobili oldu.

konyanin-unlu-muteahhiti-togg-aldi-plakayi-goren-bir-daha-bakti-001.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
46 Yorum