Konya’nın yeni AK Partili Başkanı ilk açıklamayı Haber Dairesi’ne yaptı

Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden ve bugün AK Parti saflarına katılan Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu, ilk açıklamayı Haber Dairesi’ne yaptı. Öztoklu, “Tüm gücümle çalışmaya devam edeceğim.” dedi.

Konya’nın yeni AK Partili Başkanı ilk açıklamayı Haber Dairesi’ne yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından rozeti takılan ve bugün itibarıyla AK Parti saflarına katılan Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu, ilk açıklamasını Haber Dairesi muhabirine yaptı.

25 Nisan 2024 tarihinden bu yana görevine bağımsız olarak devam ettiğini hatırlatan Öztoklu, “Ancak, şu an içinde bulunduğumuz dönemde, tüm dünya ile birlikte ülkemiz de ciddi zorluklarla karşı karşıya bulunmaktadır. Doğal olarak ilçemiz de bu zorluklardan etkilenmektedir. Bu süreçte, Sayın Cumhurbaşkanımız'ın yaptığı birlik ve beraberlik davetine icabet etmek ve zorlukların daha kolay üstesinden gelebilmek için bugünden itibaren, AK Parti ailesine katıldım. Bunu büyük bir gurur ve heyecanla paylaşmak istiyorum.” dedi.

konyanin-yeni-ak-partili-baskani-ilk-aciklamayi-haber-dairesine-yapti.jpeg

“TÜM GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM”

Doğanhisar’a hizmet etme yolunda bu önemli adımı attığını dile getiren Başkan Öztoklu, “Doğanhisar'ın gelişimi, kalkınması ve her bir ferdinin mutluluğu için çalışmaya tüm gücümle devam edeceğim. Birlik ve beraberlik içerisinde, hep birlikte Doğanhisar'ımızı daha ileriye taşıyacağız. Memleketime ve milletime hizmet etmek için her zaman vatandaşlarımızın emrindeyim. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak kılsın.” ifadelerini kullandı.

konyanin-yeni-ak-partili-baskani-ilk-aciklamayi-haber-dairesine-yapti-001.jpeg

İlgili Haberler
 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.