Konya’nın yeni AVM’si lezzetleriyle de öne çıkıyor

Enntepe Alışveriş Merkezi, Konya'da şehrin en gözde mekanı ve yeni yaşam alanlarından biri olarak öne çıkıyor. Alışveriş ve yaşam merkezi olarak hizmet veren Enntepe, içerisinde bulunan lezzet tescilli işletmeleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Konya’nın yeni AVM’si lezzetleriyle de öne çıkıyor

Enntepe’de bulunan işletmeler, misafirlerine unutulmaz bir yemek deneyimi yaşatırken, dünya mutfağından seçilmiş özel lezzetler ve farklı kahvaltı seçenekleri ile konuklarını ağırlıyor. Her biri özenle seçilmiş menüler, damak zevkine hitap eden çeşitliliğiyle gastronomi tutkunlarını memnun ediyor.

Yakın zamanda açılacak olan Timboo Cafe, Enntepe’deki gastronomi deneyimini daha da zenginleştirmeyi hedefliyor. Misafirlere alışkanlık yaratan lezzetleri sunmayı amaçlayan Timboo Cafe, şehirde farklı lezzet favori yeni adresi olmayı hedefliyor.

konyanin-yeni-avmsi-lezzetleriyle-de-one-cikiyor.jpeg

Enntepe Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Salkım Afşin Dalkılıç, “Enntepe olarak, misafirlerimize dünya mutfaklarından seçkin lezzetler sunarak unutulmaz bir gastronomi deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz. Huqqabaz, The Hunger, BigChefs ve diğer tüm markalarımızla iş birliği yaparak, şehre yeni lezzet noktaları kazandırıyoruz. Yakın zamanda açılacak Timboo Cafe ile de yeni bir lezzet serüvenine başlayacağız.” dedi.

konyanin-yeni-avmsi-lezzetleriyle-de-one-cikiyor-001.jpeg

konyanin-yeni-avmsi-lezzetleriyle-de-one-cikiyor-002.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.