Konya’nın yeni marketinde kaliteli ürünler ucuza satılacak

Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) tarafından hem üreticiye hem de tüketiciye destek amacıyla kurulan enBİR, kaliteli ürünlerini ucuz fiyatla halka ulaştırmak için yeni mağazasını dualarla açtı.

Konya’nın yeni marketinde kaliteli ürünler ucuza satılacak

Konya DSYB markası olan ve son dönemde ürünleriyle Türkiye genelinde adından söz ettiren enBİR Süt, kaliteli ürünlerini ucuz fiyatla vatandaşlara ulaştırmak adına yeni bir adım daha attı.

“Yetiştiriciden Şarküteri” adını taşıyan enBİR mağazası, Konya’nın Meram ilçesi Uluırmak Mahallesi Karaman Yolu Caddesinde dualarla hizmete açıldı.

Açılışa, Konya DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Edip Yıldız, birlik yönetim kurulu üyeleri, üreticiler ve vatandaşlar katıldı.

konyanin-yeni-marketinde-kaliteli-urunler-ucuza-satilacak-002.jpeg

Törende konuşan DSYB Başkanı Edip Yıldız, “Yetiştiricilerimiz, ülkemizin en fazla süt üreten ili olan Konya’ya ve en fazla süt toplayan Birliğine yakışan, kendi markasıyla üretim yapıp “tüketiciye kaliteyi ekonomik fiyata sunmak yakışır” dedi. Biz de buna kayıtsız kalmadık. Modern süt işleme tesisimizde üretilen ürünler ülkemizin birçok şehrinde raflardaki yerini aldı. Herkes birliğimizin yatırımlarını konuştu, konuşmaya da devam edecek. Üreticimiz emeğinin karşılığını alsın, tüketicimiz sağlıklı beslensin diye hiç durmadan, yorulmadan çalışıyor, ülkemizin kalkınmasında en büyük paylardan birinin bize düştüğü bilinciyle üretmeye devam ediyoruz.” dedi.

konyanin-yeni-marketinde-kaliteli-urunler-ucuza-satilacak-003.jpeg

Başkan Yıldız, Yetiştiriciden Şarküteri’de enBİR’in tereyağ, peynir ve yoğurt başta olmak üzere tüm ürünlerinin uygun fiyatla satışa sunulduğunu sözlerine ekledi.

konyanin-yeni-marketinde-kaliteli-urunler-ucuza-satilacak.jpeg

konyanin-yeni-marketinde-kaliteli-urunler-ucuza-satilacak-001.jpeg

konyanin-yeni-marketinde-kaliteli-urunler-ucuza-satilacak-004.jpeg

konyanin-yeni-marketinde-kaliteli-urunler-ucuza-satilacak-005.jpeg

YETİŞTİRİCİDEN ŞARKÜTERİ NEREDE?

Konya DSYB markası olan enBİR ürünlerinin satıldığı Yetiştiriciden Şarküteri, Konya’nın Meram ilçesi Uluırmak Mahallesi Karaman Yolu Caddesi Numara 122 adresinde bulunuyor.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.